Descrierea produsului
Diesel Farm by Renzo Rosso
Filozofia: “În viața mea am cultivat întotdeauna. Pasiuni, vise, dorințe. Fără să uit vreodată pământul, pământul meu.“
Teritoriu:
” Suntem în provincia superioară Vicenza, la 300 m deasupra nivelului mării. 100 de hectare deluroase traversate de o anumită intersecție de vânturi, propice pentru o cultură unică și de calitate, cea care suflă din Marea Adriatică și cea care coboară din Prelate. În zbor, 55 km ne separă de mare și 55 de munți, 5 sunt dealurile pe care se extinde Ferma Diesel și 5 este numărul meu magic; mi-a adus întotdeauna noroc. Am smuls acest pământ dintr-un destin care voia să fie acoperit cu beton, iar astăzi, pe lângă faptul că ne oferă fructe bune, pajiștile sale primesc vaci, capre, oi, cai și găini, dar și mistreți, căprioare, veverițe și păsările, inclusiv șoimul, s-au întors pentru a repopula dealurile noastre.”
Cum a apărut:
”Doresc să ofer, prin Diesel Farm, un vin de calitate care să conțină secretele unui atelier artizant: de la metoda de cultivare și recoltare până la cea de vinificație. Am vrut sa folosesc, ca și in atelierul meu de modă, aceași atenție pentru detalii și lucrări manuale pricepute.”
——————————–
O experiență elegantă unic, ideală pentru partajarea de cocktailuri, prânzurilor și cinelor vegetariene. Soluțiile inovatoare, adaptate, încapsulează prospețimea poalelor alpine și a luminii mediteraneene pe țesătura prețioasă a soiului Chardonnay.
Viticultură
Climă: Mediterană rece – Prealpină Breezy – Variații importante de temperatură în august-septembrie
Soluri: marnă calcaroasă și feretti pe gresie
Mediu: Deluros, altitudine 300mslm
Podgorii: Guyot pe o singură față, plantat în 2001, 8000 de vie / hectar
Soi: Chardonnay
Conducere: Certificat organic
Muncă: 700 h / ha an de lucru manual
Recoltare: manuală în cutie perforată
Oenologie
Pasare: Selectarea strugurilor și presarea moale a ciorchinilor întregi
Fermentare: temperatură controlată, drojdii indigene selectate, aruncate în butoaie de salcâm și stejar, batonnage
Îmbătrânire: în lemn pentru iarnă și primăvară, îmbuteliere la începutul verii
Cadrul analitic: 13% vol. – 0 g / l zaharuri reziduale – 5,5 g / l aciditate fixă
Prima recoltă: 2003
Producție: 3.000 sticle de 75cl
Partajare
Denumire: DOC Breganze
Aspect: Luminos, dens, de culoare galben auriu
Buchet: intens de pere coapte și caise, tei și păpădie, citrice confiate și piper alb
Gust: bogat, dens și mineral
Asociere culinară: cu mâncăruri ușoare, tradiționale sau creative, cu legume, orez, paste, pește și brânză
Service: Sticlă la 10 ° C în pahare cu tijă lungă
Brand | |
---|---|
Ani vechime | |
Miros | intens de pere coapte și caise, tei și păpădie, citrice confiate și piper alb |
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.