SmartSell

     

     Ce-ai spune dacă la fiecare comandă plasată pe eSell.ro ai câștiga bani?

 

     Dar, ce-ai spune dacă, recomanzi platforma eSell.ro prietenilor, cunoștințelor și colegilor tăi, ai câștiga bani?

 

     Atunci când am lansat platforma ne-am propus ca în primul rând să clădim o comunitate de oameni mulțumiți. Ne-am propus totodată să ne perfecționăm permanent și să căutăm soluțiile potrivite pentru ca pe eSell.ro clienții noștri să găsească tot ce au nevoie, la prețuri corecte. Nu ne vom abate nicicum de la obiectivele propuse, mai mult, vom avea în vedere să diversificăm ofertele și să creăm acel mediu plăcut, doar cu clienți mulțumiți.

 

     Așadar, îți prezentăm SmartSell, un program conceput special pentru ca fiecare client eSell.ro să se poată bucura de beneficii multiple.

 

     Cum funcționează SmartSell?

 

     Programul SmartSell oferă tuturor celor interesați posibilitatea de a câștiga bani, sub formă de credite, atât pentru comenzile proprii plasate pe eSell.ro, cât și pentru cumpărăturile efectuate de către clienții recomandați (afiliați).

 

     Ce trebuie să faci pentru accesa programul SmartSell?

 

     Totul este foarte simplu. Este necesar să ai un cont de client activ pe eSell.ro;

 

     Apoi, dacă dorești să beneficiezi de mai multe avantaje, recomandă SmartSell tuturor cunoscuților tăi. Ai la îndemână în contul tău, toate instrumentele gata pregătite pentru a face asta. Am gândit totul în cele mai mici detalii, pentru ca tu să nu pierzi prea mult timp. Trebuie doar să folosești acele instrumente pentru ca informația să ajungă la cunoscuții tăi. Poți distribui informația simplu și rapid, fie pe E-mail, fie pe WhatsApp, Facebook sau Twitter. Dacă nu o vei face tu, cu siguranță, la un moment dat, aceștia vor primi informația din alte surse.

 

     După ce vei finaliza înregistrarea în programul SmartSell, vei găsi în contul tău un credit de bun venit, oferit de eSell.ro!

 

     Care sunt câștigurile tale, în calitate de afiliat?

 

     Pe scurt, beneficiile programului SmartSell sunt următoarele:

  • Primești automat un bonus de bun venit, în valoare de 500 Credite SmartSell;
  • Primești bonus la fiecare comandă finalizată pe eSell.ro, 100% Credite SmartSell raportate la valoarea produselor comandate de tine;
  • Primești bonus pentru fiecare review postat pe eSell.ro, în valoare de 10 Credite SmartSell.

     Dacă recomanzi eSell.ro prietenilor tăi, te vei bucura de următoarele avantaje:

  • Primești 5% bonus din valoarea primei comenzi plasate de către prietenii recomandați de tine;
  • Suplimentar primești un bonus de 500 Credite SmartSell, la prima comandă plasată de către afiliații tăi.

     Îți recomandăm să consulți și pagina: Termeni și condiții.

 

     Așa cum spuneam mai sus, sistemul informatic funcționează și calculează automat, toate bonusurile tale, și le acumulează în contul tău. Le poți verifica în orice moment, acestea fiind actualizate în timp real. Vei avea toate rapoartele în contul tău, vei vedea permanent care este evoluția contului tău SmartSell

 

     Ce se întâmplă cu bonusul acumulat sub formă de credit?

 

     Creditul acumulat, îl poți folosi când vrei, cum vrei, pentru a face cumpărături pe eSell.ro, indiferent de valoarea coșului tău de cumpărături. Nu există limitări de timp, sau alte condiționări pentru utilizarea creditului tău SmartSell. De fiecare dată când vei plasa o comandă pe eSell.ro, nu uita să te autentifici în contul tău de client, astfel, sistemul va ști că faci parte din programul SmartSell, iar la finalizarea comenzii te va întreba dacă vrei să folosești creditul tău (parțial sau total) pentru plata comenzii tale. Dacă valoarea creditului acoperă doar parțial valoarea comenzii tale, diferența o poți plăti alegând una dintre modalitățile de plată puse la dispoziție.

 

     Nu mai sta pe gânduri! Alege să fii parte a programului SmartSell și bucură-te împreună cu cei apropiați de beneficiile acestuia!

SUS