Programul de Afiliere SmartSell

Programul de Afiliere SmartSell

Obiectivul nostru principal este acela de a oferi tuturor clienților eSell produse de calitate la prețuri corecte.

Desigur, dorim să fidelizăm clienții astfel încât eSell.ro să devină locul lor preferat pentru a face cumpărături online, dar, de ce nu, să recompensăm fiecare client, de fiecare dată când plasează o comandă pe eSell.ro. Mai mult, ne-am propus să recompensăm clienții care ne recomandă prietenilor, cunoștințelor și colegilor, pentru că, în primul rând, ar fi un act de corectitudine din partea noastră.

În acest articol ne-am propus să prezentăm Programul de Afiliere SmartSell, un program cu beneficii multiple pentru clienții eSell.ro.

Cuprins:

 1. Ce este SmartSell?
 2. Cine poate face parte din Programul SmartSell?
 3. Cum se poate accesa Programul SmartSell?
 4. Cum funcționează Programul SmartSell?
 5. Care sunt beneficiile Programului SmartSell?
 6. Ce instrumente am la îndemână pentru a face recomandări?

Vom explica pe scurt fiecare detaliu al Programului SmartSell, astfel încât informația să fie cât mai clară cu putință.

 • Ce este SmartSell?

SmartSell este un program de afiliere disponibil pe platforma eSell.ro. În calitate de Afiliat SmartSell ai mai multe beneficii în comparație cu un client obișnuit, iar dacă, în calitate de afiliat, recomanzi platforma eSell.ro cunoscuților tăi, vei avea și mai multe beneficii. Toate aceste avantaje sunt prezentate în cele ce urmează.

 • Cine poate face parte din Programul SmartSell?

Programul SmartSell este conceput special pentru Clienții eSell.ro. Pentru a putea accesa Programul SmartSell, trebuie să ai calitatea de Client eSell.ro, adică să ai un cont de client activ în Platforma eSell.ro.

 • Cum se poate accesa Programul SmartSell?

Nu toți clienții eSell.ro sunt parte a Programului de Afiliere SmartSell. Accesul în programul de afiliere se face benevol, de către Clienții care doresc să facă parte din SmartSell, pentru a accesa multiple beneficii suplimentare. Asta nu înseamnă că, un client obișnuit, care nu face parte din programul SmartSell, nu va avea beneficii cumpărând de pe eSell.ro. Toți clienții noștri se bucură de o ofertă variată de produse, la prețuri corecte. Diferența dintre ”Client obișnuit” și ”Client SmartSell” este reprezentată de faptul că, unul nu are cont de client în platformă, iar celălalt are un cont activ de client. ”Clientul obișnuit” poate plasa comenzi în calitate de Oaspete, fără să fie necesar să își creeze un cont de client.

Accesul în programul SmartSell este foarte simplu. Trebuie doar să ai un cont de client creat în platforma eSell.ro. Accesul în program, se face pe bază de recomandare. Dacă ai primit această recomandare de la un prieten, înseamnă că acesta ți-a trimis un link, fie pe e-mail, fie pe una dintre rețelele de socializare. Este suficient să accesezi acel link, apoi să îți creezi contul pe eSell.ro.

 • Cum funcționează Programul SmartSell?

Așa cum spuneam mai sus, Programul SmartSell este un sistem de afiliere care se bazează pe recomandare. Te poți înregistra în program fie accesând linkul de afiliere primit de la un prieten, fie pur și simplu, îți creezi un cont de client pe eSell.ro. Odată intrat în program, dacă dorești să ai beneficii multiple, atât timp cât vei fi client eSell.ro, poți să recomanzi platforma eSell.ro prietenilor, colegilor, cunoștințelor sau rudelor tale. După ce s-au înregistrat în Programul de Afiliere SmartSell, cei cărora le-ai făcut recomandarea, vor beneficia la rândul lor de avantajele de a fi Client Afiliat SmartSell. În secțiunea ”Afiliați SmartSell” disponibilă în contul tău, vei vedea în timp real prietenii care au dat curs invitației tale de a se alătura Programului de Afiliere SmartSell. Sistemul va afișa doar afiliații tăi care au plasat prima lor comandă, moment în care vei fi recompensat automat cu bonusurile aferente.

 • Care sunt beneficiile Programului SmartSell?

Am ajuns și la cea mai importantă întrebare despre Programul de Afiliere SmartSell. Spuneam mai sus, faptul că, toți clienții care aleg să devină parte a acestui program se bucură de beneficii multiple. Aceste beneficii pot să devină foarte importante pe măsură ce ai recomandat programul cât mai multor prieteni. Așa funcționează. Cu cât ai mai mulți prieteni înregistrați în SmartSell, cu atât mai importante vor fi și beneficiile tale.

Îți oferim 3 tipuri de beneficii:

a). La fiecare comandă finalizată de tine pe eSell.ro, vei primi înapoi o sumă de bani, care se acumulează în portofelul tău virtual eSell.ro, sub formă de credit. Valoare creditului acumulat de tine, pentru comenzile proprii reprezintă 100% din valoarea produselor comandate. Spre exemplu, dacă ai comandat produse în valoare de 250 de lei, vei acumula 250 de Credite SmartSell. Creditele se alocă automat, în momentul finalizării comenzii. Dacă o comandă este anulată sau rambursată, creditele vor fi retrase pentru comanda respectivă.

b). La prima comandă finalizată de către prietenii tăi (afiliații tăi direcți), cei cărora le-ai recomandat eSell.ro și s-au înregistrat în Programul SmartSell, vei primi o sumă de bani, care se adaugă automat în portofelul tău eSell.ro, sub formă de credit. Vei primi 5% din valoarea produselor comandate de prietenii tăi la prima lor comandă, plus un bonus suplimentar de 500 de Credite SmartSell. Așa înțelegem noi să te răsplătim pentru recomandarea pe care ai făcut-o pentru noi.

c). În plus, dacă ești un client activ și adaugi review-uri la produsele comandate de tine, pentru fiecare review adăugat, vei primi un bonus în valoare de 10 credite SmartSell. Asta pentru că, ne dorim ca experiența ta legată de produsele comandate să fie împărtășită și altor clienți, pentru a-i ajuta pe aceștia să ia decizia de cumpărare potrivită. Ne ajută și pe noi, să ne îmbunătățim permanent oferta de produse, astfel încât satisfacția clienților noștri să fie una excepțională.

Poți folosi aceste credite, atunci când tu dorești pentru a plăti contravaloarea comenzilor pe care le vei plasa pe eSell.ro. Cu alte cuvinte, poți să achiți, parțial sau total, orice fel de cumpărături pe care le vei face pe eSell.ro. De ce nu, ne-am dori să îți achiți toate cumpărăturile tale pe eSell.ro doar din portofel, să nu mai fie nevoie să le plătești din buzunarul tău. Creditul acumulat nu expiră niciodată, îl poți folosi când dorești, cum dorești tu.

Pentru ca toate lucrurile să fie în regulă, pentru ca tu să poți testa exact cum funcționează sistemul, îți oferim un credit de bun venit, pe care poți să îl utilizezi atunci când vei plasa prima comandă pe eSell.ro. Imediat după înregistrare vei găsi în contul tău, în secțiunea ”Credite SmartSell” un bonus în valoare de 500 de credite SmartSell.

 • Ce instrumente am la îndemână pentru a face recomandări?

În secțiunea ”Instrumente SmartSell” din contul tău de client ai la dispoziție câteva opțiuni simple prin care poți să transmiți informația rapid și simplu către prietenii și cunoscuții tăi. Poți trimite invitații gata configurate pe Facebook, WhatsApp, Twitter sau pe E-mail. Înainte de a trimite invitații altora, îți recomandăm să faci un test, trimițând invitația către un alt cont de e-mail sau de Facebook / WhatsApp. Toate aceste invitații conțin ”în spate” linkul tău de afiliat, astfel încât, odată accesat mesajul tău de către destinatar, sistemul ”va ști” că acea persoană este recomandată de către tine. Dacă, persoana care a primit recomandarea își va crea un cont de client pe eSell.ro, automat și aceasta va intra în programul de afiliere SmartSell și se va bucura de beneficiile și avantajele acestuia. La prima comandă finalizată de către afiliații tăi, vei primi cele două bonusuri de recomandare prezentate mai sus. Bonusul de 5% din valoarea produselor comandate de afiliatul tău se va regăsi în secțiunea ”Afiliați SmartSell”, iar bonusul suplimentar de 500 de credite SmartSell se va regăsi în secțiunea ”Credite SmartSell”. Le-am separat în acest fel, pentru ca totul să fie cât mai simplu și mai clar, pentru toată lumea.

Pentru informații suplimentare, îți recomandăm să consulți și secțiunea: Termeni și Condiții.

Dacă ai nevoie de alte informații, nu ezita să ne contactezi.

Spune-ne părerea ta despre SmartSell. Adaugă un comentariu în secțiunea de mai jos.

Te așteptăm cu drag să fii parte a Programului de Afiliere SmartSell!

Creează-ți un cont acum!

Mult succes!

eSell International Marketplace

Vezi toate postarile autorului

1 Comentariu

 • blank
  Eugen M

  Frumos! Felicitări!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate*.

SUS