Livrare si plata

Livrarea produselor:

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Livrarea se va efectua prin intermediul seviciului de curierat pus la dispozitia Vanzatorului/Cumparatorului de catre eSell.
Greutatea maxima a unui colet este de 31,5 kg.
Dimensiunile maxime acceptate la expeditie pentru un palet sunt Lxlxh: 120x120x200 cm (inclusiv suportul), iar greutatea maxima este de 1000,0 Kg.
Taxele de livrare care se aplica vor fi vizibile in cos. Plata va fi efectuata in moneda locala.

Taxele de livrare pentru comenzi sunt calculate in functie de anumiti parametri si sunt vizibile in cosul de cumparaturi in momentul plasarii unei comenzi.

Timpul estimat pentru livrarea produselor pe teritoriul României este de 1-3 zile lucrătoare, calculate de la data preluării coletului de către curier de la Vânzător.

eSell prin serviciul de curierat va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

Taxa de livrare se aplică pentru fiecare colet sau grupaje de colete, care au același număr AWB. 

Exemplu: pentru o comanda plasată, care conține produse de la doi vânzători, se percepe câte o taxă de livrare pentru fiecare expediere în parte, deoarece curierul ridică coletele de la două adrese distincte.

Metode de livrare:

Livrarea produselor de către curier, direct la ușa cumpărătorului.
Cumpărătorul poate ridica personal produsele de la punctele de ridicare indicate de către firma de curierat.

Plata:

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul Site-ului includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile inclusiv in format electronic prin adaugarea acestora de catre eSell in Cont, sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
Cumparatorul va putea plati Bunurile si Serviciile livrate numerar, ramburs la curier, prin virament bancar sau plata on line cu cardul.
Datele cardului de plata ale Cumparatorului nu vor fi accesibile eSell si nici nu vor fi stocate de catre de eSell, ci de catre procesatorul de plati integrat in Site, entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Cumpărătorul poate achita contravaloarea produselor achiziționate, direct la curier cu bani cash sau cu cardul bancar.

Cumpărătorul poate achita contravaloarea produselor achiziționate cu un card de debit sau de credit, online. Plata online cu cardul este securizată.
Cumpărătorul poate achita contravaloarea produselor achiziționate prin Ordin de Plată.
SUS