Livrare si plata

Livrarea produselor:

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Livrarea se va efectua prin intermediul seviciului de curierat pus la dispozitia Vanzatorului/Cumparatorului de catre eSell.
Greutatea maxima a unui colet este de 31,5 kg.
Dimensiunile maxime acceptate la expeditie pentru un palet sunt Lxlxh: 120x120x200 cm (inclusiv suportul), iar greutatea maxima este de 1000,0 Kg.
Taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila in cos. Plata va fi efectuata in moneda locala.

Taxele de livrare pentru comenzi încep de la 12.99 de  lei (TVA și alte taxe incuse), pentru fiecare colet sau grupaj de colete. Mai precis, tariful se aplica pentru fiecare AWB emis. Un AWB poate contine unul sau mai multe colete (grupaj de colete). Taxele de livrare pot varia în funcție de mai mulți factori.

Timpul estimat pentru livrarea produselor pe teritoriul României este de 1-3 zile lucrătoare, calculate de la data preluării coletului de către curier de la Vânzător.

eSell prin serviciul de curierat va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

Taxa de livrare se aplică pentru fiecare colet sau grupaje de colete, care au același număr AWB. Pentru comenzile efectuate de către client de la doi sau mai mulți vânzători, în cadrul aceleiași comenzi, taxa de livrare se aplică pentru fiecare AWB emis.

Exemplu: pentru o comanda plasată, care conține produse de la doi vânzători, se percepe câte o taxă de livrare pentru fiecare expediere în parte, deoarece curerul ridică coletele de la două adrese distincte, adică, 2 x 12.99 lei = 25.98 lei

Metode de livrare:

Livrarea produselor de către curier, direct la ușa cumpărătorului.
Cumpărătorul poate ridica personal produsele de la punctele de ridicare indicate de către firma de curierat.

Plata:

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul Site-ului includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile inclusiv in format electronic prin adaugarea acestora de catre eSell in Cont, sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
Cumparatorul va putea plati Bunurile si Serviciile livrate numerar, ramburs la curier, prin virament bancar sau plata on line cu cardul.
Datele cardului de plata ale Cumparatorului nu vor fi accesibile eSell si nici nu vor fi stocate de catre de eSell, ci de catre procesatorul de plati integrat in Site, entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Cumpărătorul poate achita contravaloarea produselor achiziționate, direct la curier cu bani cash sau cu cardul bancar.

Cumpărătorul poate achita contravaloarea produselor achiziționate cu un card de debit sau de credit, online. Plata online cu cardul este securizată.
Cumpărătorul poate achita contravaloarea produselor achiziționate prin Ordin de Plată.
SUS