Ulei de masline extra virgin Arbequina 2,5L Oro Bailen
380,41 lei
Acest ulei de masline extra virgin de intensitate usoara produs din masline verzi Arbequina are arome notabile de mere si banane.
Premii internationale recente:
2023 NYIOOC- Aur
2022 Oil China – Aur; EVO IOOC – Aur; Olive Japan – Aur
Furnizor Oficial al Casei Regale din Spania!
Aciditate: 0.15%
Este incredibil de echilibrat ca fructat si picant si este uleiul perfect pentru a completa mancaruri mai usoare precum pestele alb, legumele la abur, salatele verzi si este chiar ideal pentru deserturi si salate de fructe.
Availability: În stoc
Product Description
Un ulei de masline extravirgin monovarietal extraordinar, zdrobit din masline 100% Arbequina cultivate pe mosia producatorului premiat, Galgon 99 SL. Familia Galvez Gonzalez petrece mult timp si grija perfectionand cu meticulozitate calitatea uleiului de masline Arbequina pentru a se asigura ca indeplineste standardele de calitate ale marcii Oro Bailen. Acest ulei de Arbequina ofera arome de fructe tropicale, banane si migdale dulci. Este incredibil de echilibrat ca fructat si picant si este uleiul perfect pentru a completa mancaruri mai usoare precum pestele alb, legumele la abur, salatele verzi si este chiar ideal pentru deserturi si salate de fructe. Uleiul de masline extravirgin este uleiul de masline de cea mai buna calitate. Prin definitie, un ulei de masline extra virgin trebuie sa aiba o aroma de fructe, zero defecte, un nivel de acizi grasi liberi – aciditate sub 0,8% si sa fie obtinut prin extractie la rece sub 27 C. Cu cat aciditatea uleiului de masline este mai mica, cu atat uleiul este mai de calitate. Varietate: Arbequina. Exista sute de varietati de maslini, fiecare cu propriul gust si aroma. Intensitate aroma: Mild. Intensitatea se coreleaza cu cantitatea de amareala si sau iuteala experimentata atunci cand se consuma ulei de masline extravirgin. Uleiul de masline cu putin amareala, care creeaza putine senzatii in partea din spate a gatului, este considerat usor. Un ulei de masline foarte amar care provoaca o usoara senzatie de arsura sau picant in gura si gat, este robust. Evaluam intensitatea intre 5 valori: Usoara, Medie, Medie Robusta, Robusta si Extrema. Polifenoli: 333 (mg kg) Aciditate: 0.15% Arome si note de degustare: mar, banane, migdale Recoltare si consum : Ca produs alimentar proaspat, uleiul de masline depozitat corespunzator trebuie consumat in decurs de 2 ani de la momentul recoltarii pentru o aroma optima. Recoltarea se desfasoara din octombrie pana in ianuarie in regiunile emisferei nordice si din aprilie pana in iulie in regiunile emisferei sudice.
Brand |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.