File de ton Ventresca in ulei de masline BIO 120gr Aveiro

File de ton Ventresca in ulei de masline BIO 120gr Aveiro

81 vizualizari

18,52 lei

Un adevarat festin in cel mai pur stil portughez! 

Cu un amestec de emotie si placere, Portugalia este un taram pe care multi isi doresc sa il viziteze!
Natura cu peisajele sale care te lasa fara cuvinte, retetele culinare care prin aromele sale iti acapareaza toate simturile, muzica fado care te umple de emotie si traire interioara! 

Incercati acest produs si in mod cert veti simti diferenta!

 

Disponibilitate:In stoc

blank

18,52 lei

Disponibilitate:In stoc

Cumpărând acest produs acumulezi 19 Credite SmartSell!
Adauga in cos

Descrierea produsului

Autentica Aroma de acasa este ceea ce puteti gasi in aceasta conserva de ton gourmet produsa artizanal, care vine direct de pe coasta Portugaliei, din inima oceanului Atlantic. Tonul este printre cele mai remarcabile tipuri de fructe de mare din ocean, fiind pretuit de mancaruri si venerat de nutritionisti. Ce este Ventresca de ton? Este fileul obtinut din burta tonului si este considerat o adevarata delicatesa, fiind in realitate cea mai gustoasa si delicata parte a carnii de ton. Are o textura cremoasa si un gust foarte fin! Acest file de ton este bogat in proteine si grasimi sanatoase, fiind deosebit de popular in randul sportivilor. Uleiul de masline organic, cu aroma sa catifelata si fina, mangaie si completeaza intr-un mod senzational aroma acestui ton de inalta calitate. Cu o textura cremoasa si gust foarte fin, Ventresca de ton se poate consuma ca atare pe o felie de paine prajita, in diverse salate sau in orice alta combinatie in care puteti sa puneti in valoare textura sa cremoasa. Tonul este printre cele mai remarcabile tipuri de fructe de mare din ocean, fiind pretuit de mancaruri si venerat de nutritionisti. Acest tip de carne are un continut scazut de calorii. Acesta este motivul pentru care este foarte popular in randul persoanelor care adera la o nutritie adecvata si urmaresc sa aiba o silueta corespunzatoare. Nu este de neglijat faptul ca acest tip de carne contine o cantitate mare de vitamine diferite, cum ar fi vitaminele B6, A, E, D. Aceste vitamine au un efect pozitiv asupra functionarii sistemului nervos si imunitar. Trebuie sa reamintim ca anumiti reprezentanti ai pestilor marini pot acumula metale grele in corpul lor, mercurul fiind unul dintre aceste metale. Din pacate, tonul este unul dintre ei. Tipul de peste ton folosit in aceasta conserva este Skipjack, cunoscut si sub denumirea de Ton dungat. Aceasta varietate de ton este de dimensiuni mici si nu traieste foarte mult, ceea ce il face sa fie unul dintre cei mai siguri pesti ton din punct de vedere al continutului de mercur. Este preferabil ca atunci cand cumparati orice tip de peste marin, proaspat sau congelat, sa luati peste de dimensiuni mici. Acest lucru va indica faptul ca durata lui de viata a fost mai scurta si, prin urmare, nu a avut timp sa acumuleze o cantitate mare de mercur in corpul sau. Ingrediente: ton Ventresca 65%, ulei de masline bio 34%, sare. Productie artizanala. Cantitate neta: 120 g. Masa uscata: 78 g. Ambalaj cu cheita, pentru o deschidere usoara. Tara de origine: Portugalia. Valori nutritionale la 100 g produs: 1214 kJ 292 kcal; Grasimi 21 g, din care saturate 3,8 g; Carbohidrati 0 g, din care zaharuri 0 g, Proteine 25 g, Sare 1,5 g.

Brand

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „File de ton Ventresca in ulei de masline BIO 120gr Aveiro”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SUS