Descrierea produsului
Editura isi aduce aminte ca lucrarea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti este urmarea unei viziuni a etnoculinarului romanesc, pe care vestitlul scriitor si om de televiziune, Radu Anton Roman a avut-o umbland intr-o vara prin satele prafuite ale patriei. Scrierea a coincis cu o larga cercetare documentara care a hranit bogat si suculent si emisiunea de televiziune si a mangaiat timp de sapte anu, duminica de duminica pe romanii nostalgici, si pe cei curiosi, si pe cei rafinati, dar, si pe cei ce se uitau in jur sa gaseasca o formula identitara cu care sa se impace mai usor. Facand atata de mult timp asta, in felul lui constiincios, vesel si dezinvolt, Radu Anton Roman a umplus, cu statura sa imensa, acea “sectiune a patrimoniului cultural national imaterial” pe care o vedea la baza existentei poprului roman, puternic legat de pamantul lui. Aniversam o fapta importanta a unui om important
Brand | |
---|---|
EAN |
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.