Baton cu arahide, migdale si ciocolata Honest – 35 g

Baton cu arahide, migdale si ciocolata Honest – 35 g

10 vizualizari

5,19 lei

blank

5,19 lei

Cumpărând acest produs acumulezi 5 Credite SmartSell!
Adauga in cos
SKU: NAT-7757618 Categorie:

Descrierea produsului

Baton cu arahide, migdale si ciocolata Honest – 35 g Honest – Baton cu arahide, migdale şi ciocolată cu lapte, fără zaharuri adăugate, cu îndulcitori, 35g Ingrediente : arahide (37.3%), sirop de polidextroza (fibre), ciocolată cu lapte 17.2% [îndulcitori (eritritol, glicozide steviolice din Stevia), lapte praf degresat (26%), unt de cacao, masă de cacao, grăsime anhidră din lapte, emulsifianți (lecitină de soia, poliglicerolpoliricinoleat), arome], migdale (13.3%), indulcitor (maltitol), granule din cereale (făină de orez, făină de ovăz, făină de grâu, făină de secară, făină de porumb, zer pudră, extract de malț din orz, sare), faina de orez, agent de umezire (glicerol), grăsime vegetală nehidrogenată din palmier, emulsifiant (lecitină de soia), arome, extract bogat in tocoferoli, ulei de floarea soarelui. Informaţii nutriţionale/Nutritional information per 100g: per bar/baton 35g: Valoare energetică /Energy: 1925 KJ 673 KJ 463.2 Kcal 162.1 Kcal Grăsimi /Fat: 32.7g 11.4 g -din care acizi graşi saturaţi/ of which saturates: 7,5 g 2,6 g Glucide /Carbohydrate: 31.8 g 11.1 g -din care/of which: -zaharuri*/sugars*: 4.8 g 1.7 g -polioli/polyols: 18.2 g 6.4 g Fibre/Fibre: 13.3 g 4.6 g Proteine/Protein: 14.3 g 5 g Sare/Salt : 0,1 g 0,03 g *Conţine zaharuri prezente în mod natural/Contains naturally occurring sugars. Produs Bogat în fibre. / Rich in fibre. Produs in romania cu ingrediente din UE şi din afara UE, de / Produced, with EU and non-EU ingredients A se păstra la loc uscat şi răcoros; temperatura ideală este 18°- 20°C. / Keep in a cool and dry place at an ideal temperature of 18°- 20°C.

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Baton cu arahide, migdale si ciocolata Honest – 35 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SUS