Seller

Seller

Crește vânzările companiei tale!
 
 

De ce să ne alegi?

FĂRĂ BĂTĂI DE CAP!

Noi ne ocupăm de transportul produselor de la sediul tău până la client. Integrăm magazinul tău online cu platforma noastră, astfel scapi de grija actualizării stocurilor sau a prețurilor.

CASH FLOW RAPID + COMISION CORECT

Decontăm zilnic sumele provenite din vânzările tale. În plus vei plăti cel mai mic comision din piață.

CONSTRUIM O COMUNITATE

Vei avea alături un consultant dedicat contului tău de seller, care te va îndruma pentru ca tu să îți îndeplinești obiectivele. Împreună vom fi mai buni.

Avem o singură cerință

Clienții reprezintă universul nostru, de aceea este foarte important să le oferim produse de calitate, la PREȚURI CORECTE. Am creat platforma eSell.ro  pentru a oferi tuturor sellerilor posibilitatea de a-și crește vânzările la costuri de operare minime, de aceea cerința noastră, către toți sellerii este aceea de a crea o ofertă cu cele mai bune prețuri pentru clienți, prețuri adaptate la costurile de operare ale platformei. Ofertele cu prețuri mai mari decât media pieței sau cu prețuri mai mari decât oferte similare de pe alte magazine online, nu vor atrage interesul clienților, care, întotdeauna vor căuta, analiza și compara prețul unui produs, pe mai multe platforme. Dacă vei considera că poți îndeplini această cerință, te așteptăm în comunitatea eSell.ro, iar împreună vom face toate eforturile pentru ca parteneriatul nostru să fie un succes.

Vezi contractul de Seller

SUS