Descrierea produsului
Diesel Farm by Renzo Rosso
Filozofia: “În viața mea am cultivat întotdeauna. Pasiuni, vise, dorințe. Fără să uit vreodată pământul, pământul meu.“
Teritoriu:
” Suntem în provincia superioară Vicenza, la 300 m deasupra nivelului mării. 100 de hectare deluroase traversate de o anumită intersecție de vânturi, propice pentru o cultură unică și de calitate, cea care suflă din Marea Adriatică și cea care coboară din Prelate. În zbor, 55 km ne separă de mare și 55 de munți, 5 sunt dealurile pe care se extinde Ferma Diesel și 5 este numărul meu magic; mi-a adus întotdeauna noroc. Am smuls acest pământ dintr-un destin care voia să fie acoperit cu beton, iar astăzi, pe lângă faptul că ne oferă fructe bune, pajiștile sale primesc vaci, capre, oi, cai și găini, dar și mistreți, căprioare, veverițe și păsările, inclusiv șoimul, s-au întors pentru a repopula dealurile noastre.”
Cum a apărut:
”Doresc să ofer, prin Diesel Farm, un vin de calitate care să conțină secretele unui atelier artizant: de la metoda de cultivare și recoltare până la cea de vinificație. Am vrut sa folosesc, ca și in atelierul meu de modă, aceași atenție pentru detalii și lucrări manuale pricepute.”
——————————–
Cea mai intimă identitate din partea ”Diesel Farm” – printr-o ediție specială a istoricului Rosso di Rosso.
Acesta este rezultatul obținut prin izolarea celor mai bune porțiuni din soiurile Merlot și Cabernet Franc, apoi vinificarea fructelor întregi în barrique integrale.
Este o catifea topitoare, aromată, consistentă și profundă.
Premii
Veronelli Guide 2021 – 95/100 Best debut 2015
Viticultură
Climă: Mediterană rece – Prealpină Breezy – Variații importante de temperatură în august-septembrie
Soluri: bazaltice
Mediu: Deluros, altitudine 300mslm
Podgorii: selecția porțiunilor slabe de Guyot unilateral, plantate în 2001, densitate 8000 viță / ha, randament 25hl / ha
Soi: Merlot și Cabernet franc
Conducere: Certificat organic
Muncă: 750 h / ha an de lucru manual
Recoltare: Manual în cutie perforată
Oenologie
Pasare: sortarea strugurilor, decojirea și umplerea manuală a butoaielor cu fructe de pădure întregi
Fermentare: vinificare integrală de 55 de zile în barrique
Îmbătrânire: în barrique timp de 24 de luni
Cadrul analitic: 13,5% vol. – 0 g / l zaharuri reziduale – 5 g / l aciditate fixă
Prima recoltă: 2015
Producție: 1.500 sticle de 75cl
Partajare
Denumire: DOC Breganze
Aspect: Rubin închis cu reflexe violete
Buchet: Curat, intens și profund
Gust: Învelitor, opulent și persistent
Asociere culinară: însoțește momentele speciale
Service: Sticlă la 18 ° C în pahare mari cu tijă lungă
Brand | |
---|---|
Ani vechime | |
Miros |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.