Suport bambus pentru sushi – Makisu 56gr Saitaku
6,07 lei
Suportul de bambus este un instrument esential pentru prepararea rulourilor de sushi. Suportul este alcatuit din mai multe bete din lemn, rotunde si subtiri, tesute impreuna cu un snur, intr-un fel de saltea patrata si plata.
Disponibilitate:În stoc
Descrierea produsului
Alga Sushi Nori este asezata deasupra impreuna cu orezul si celelalte umpluturi, iar apoi suportul este folosit pentru a rula totul cu grija intr-o forma uniforma cilindrica. Suportul pentru sushi este fabricat din bambus cu crestere rapida, care este friendly environment si poate fi curatat dupa fiecare utilizare, astfel incat sa poata fi folosit de mai multe ori. Cum se prepara rulourile de Sushi Puteti vizualiza acest video in care puteti vedea exact care sunt pasii pentru prepararea delicioaselor rulouri de sushi si cum se foloseste suportul de bambus. Luati o foaie de Sushi Nori si asezati- o cu partea aspra in sus pe covorasul de bambus. Intindeti un strat subtire de orez gatit peste foaia de Sushi Nori, cat mai uniform posibil, asigurandu-va ca lasati o portiune libera de 1 centimetru, sus si jos, deoarece aveti nevoie sa sigilati ruloul. Intindeti un strat subtire de maioneza peste orez, exact in mijlocul centrul suprafetei. Apoi asezati umplutura aleasa peste orez. Incepeti sa rulati foaia de sushi nori cu atentie si uniform in jurul umpluturii, folosind covorasul de bambus pentru a-i da forma, apasand ferm si indepartandu-l de d -voastra De indata cele doua capete ale algei se intalnesc si ruloul este format, apasati ferm in jos pe covoras pentru a ajuta la pastrarea formei Indepartati covorasul de bambus Folosind un cutit foarte ascutit, taiati ruloul in jumatate. Cutitul trebuie sa fie umed pentru a evita lipirea orezului de acesta Asezati cele doua jumatati una langa alta si taiati-le in 3 lungimi uniforme Asezati rulourile de sushi taiate pe o farfurie si asezonati-le cu wasabi, ghimbir si sos de soia. Pofta buna!
Brand |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.