Descrierea produsului
Ragu de vanat in sos de ciuperci salbatice, 400g Keunecke
Ingrediente: apă, carne de cerb* (44%), ceapă (8%), amestec de ciuperci de pădure (5%) (Champignons, Turta vacii, Boletul granulat, Râșcov, în proporții variabile), amidon de grâu modificat, ulei de rapiță, făină de grâu, vin roșu, pastă de roșii, sare de masă iodată (sare de masă, iodat de potasiu), zahăr, condimente (conțin țelină), extracte de condimente, pudră de zer îmbogățit cu proteine, agent de îngroșare: gumă de guar, lapte praf degresat, zahăr caramelizat, ulei de floarea soarelui, ulei de palmier, lactoză, dextroză, arome (conține ou si țelină).
Poate conține urme de: muștar.
*=în cazul cărnii din vânat în mod natural, reziduurile de alice nu pot fi excluse, în ciuda verificărilor riguroase.
Mod de preparare: Încălziți conținutul într-un vas potrivit în timp ce amestecați, sau acoperiți și încălziți într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde la 600 W, timp de aproximativ 2 până la 3 minute.
A se consuma de preferință înainte de: vezi data inscripționată pe capacul de jos.
Conținut: 400g
Producător: Keunecke Feinkost GmbH, Germania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Brand | |
---|---|
EAN |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.