Descrierea produsului
Paste cu faina de sorg si sfecla rosie bio fara gluten, 250g Nutracentis
Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. Sorgul (sau soriz cum i se mai spune) este in mod natural fara gluten si are un gust neutru, castigand tot mai mult teren datorita calitatilor sale deosebite ca si inlocuitor al fainii de grau.
Ingrediente: faina de sorg* 70%, faina de orez integral*, pudra de sflecla rosie* 5%.
*din agricultura ecologica
Timp de fierbere: 5-6 minute.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1519 kJ/359 kcal
Grasimi: 3.6g din care saturate 0.7g
Carbohidrati: 69g din care zaharuri 3.5g
Fibre: 6.4g
Proteine: 9.5g
Saruri: 0g
Poate contine urme de soia.
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat bio, Vegan, fara gluten.
250g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.