Descrierea produsului
Paine cu multicereale fara gluten, precoapta, bio, 250g Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit.
Painea fara gluten cu multicereale Alnavit este o paine usoara, pufoasa, bogata in fibre, realizata cu aluat din orez si faina de amarant integrala. Ambalajul individual face posibil pastrarea painii un timp destul de indelungat.
Mod de preparare: desfaceti painea din ambalajul original, si coaceti-o timp de 15 minute in cuptorul preincalzit la 200 de grade. In cazul in care doriti sa o consumati ca paine prajita, nu mai e nevoie sa o coaceti, o puteti felia direct si pune in toaster pana devine crocanta.
Ingrediente: apa, amidon de porumb*, faina integrala de amarant* 11%, aluat natural de orez* 11% (faina de orez*, apa), seminte de in* 3%, seminte de floarea soarelui* 3%, SUSAN* 3%, ulei de floarea soarelui*, faina de orez* , tarate de psyllium*, proteina din mazare*, fibre de mere*, dextroza*, sare de mare, drojdie*, agent de ingrosare: guma guar*, guma xanthan, condimente*
*din agricultura ecologica
Poate contine urme de oua, soia sau lupin.
Valori nutritionale/100ml:
Energie 897kJ / 214kcal
Grasimi 7.3g din care saturate 1.0g
Carbohidrati 28g din care zaharuri 1.3 g
Fibre 8.5g
Proteine 4.9g
Saruri 1.3g
Dupa deschidere, pastrati la frigider si consumati in maxim 2 zile.
Agricultura UE si non-UE
250g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.