Descrierea produsului
Orezul nostru pentru Sushi este un orez de foarte buna calitate, din soiul Japonica. Orezul Japonica difera de celelalte tipuri de orez, cum ar fi orezul parfumat basmati sau cel thailandez, deoarece este mai glutenos si un pic mai dulce in aroma. Noi pastram acest orez sub vid pentru a-i pastra aroma sa proaspata si gustoasa atunci cand il gatiti. Orezul Japonica, uneori numit si orez sinica, este unul dintre cele doua mari soiuri domestice de orez asiatic. Boabele de orez Japonica sunt mai rotunde, mai groase si mai dure, in comparatie cu boabele de orez din soiul Indica, care sunt mai lungi, mai subtiri si mai pufoase. Orezul Japonica este, de asemenea, mai lipicios datorita continutului mai mare de amilopectina, in timp ce amidonul de orez tip Indica contine mai putina amilopectina si mai mult amiloza. Cum se prepara orezul pentru Sushi: Puneti 250gr de orez pentru sushi intr-un vas si adaugati 350ml de apa rece si aduceti apa la temperatura de fierbere. Fierbeti orezul pentru 10 minute cu capacul pus peste vas. Opriti focul, dar lasati capacul peste vas inca 15 minute. IMPORTANT: Nu ridicati capacul pe durata celor 15 minute. Cum se prepara Marinada: 5 linguri de otet de orez, 1 lingurita de sare Incalziti timp de 1 minut mixul de condimente, amestecand usor. Dupa ce orezul a ajuns la temperatura camerei, turnati mixul peste si amestecati. Ingrediente: orez original pentru sushi. Valori nutritionale la 100 g produs: 1504 kJ 354 kcal; Grasimi 0,5 g, din care saturate 0,1 g; Carbohidrati 80 g, din care zaharuri 0,5 g, Proteine 6,7 g, Sare 0,01 g.
Brand |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.