Descrierea produsului
Potrivita pentru a gati diverse feluri de mancare Gama larga de utilizari, operare si intretinere foarte usoara Putere nominala de intrare 900 W 2 niveluri de putere: : 450 W pentru gatire mai lenta / 900 W pentru gatire rapida Volum total oala: 3 litri Temperatura maxima 195 ° C In atasamentul special din otel inoxidabil se pot prepara la aburi aproape toate tipurile de alimente Tensiune nominala: 220–240 V~ 50–60 Hz Oala electrica ECG EH 1886 Double te ajuta sa gatesti foarte usor, asadar este foarte utila in bucatarie. Este o combinatie de oala electrica si aparat de gatit cu aburi cu vas din din otel inoxidabil. Preparati o supa minunata, un sos excelent pentru familie sau incercati gatirea sanatoasa la abur. Cu cel mai nou dispozitiv de la ECG este foarte simplu de gatit. Caracteristici: – Intretinere usoara a vasului interior: doar clatiti cu apa si stergeti cu o carpa – Oala principala nu trebuie scufundata in apa – Protectie in caz de supraincalzire – Este necesara supravegherea constanta, amestecarea si eventual adaugarea de apa In vasul principal se pot pregatit: – sosuri, ciorbe, paste, orez, tocana, alimente prajite Continut pachet: – corpul principal al aparatului care contine un vas nedemontabil din otel inoxidabil cu acoperire antiaderenta – capac de sticla – atasament pentru gatire cu abur, din otel inoxidabil – cablu de alimentare detasabil, cu lungimea de 1 metru Capacitate mare Elementul de baza al oalei este unitatea de incalzire care consta intr-un recipient din otel inoxidabil cu volumul de 3 litri . Veti gati suficient sos pentru intreaga familie si inca veti avea suficient pentru a doua zi. Datorita suprafetei antiaderente, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la lipirea alimentelor. Prin urmare, curatarea ulterioara este foarte usoara. Prepararea cu aburi este minunata. Pe langa legume, puteti reincalzi mancarurile preferate si alte alimente astfel incat acestea sa para proaspat preparate. Accesoriile includ un capac transparent din sticla sa puteti vizualiza perfect mancarea preparata. Puteti utiliza unul din cele 2 niveluri de putere (450 sau 900 W) si gatiti cu o temperatura maxima in jur de 195 °C . Puterea se seteaza foarte usor folosind selectorul rotativ. Oala electrica ECG EH 1886 este un inlocuitor perfect pentru oalele obisnuite pe care le utilizati in mod normal cand gatiti pe aragaz sau pe plita. Utilizarea sa este foarte usoara, dar, ca si in cazul gatitului conventional trebuie sa acordati atentie alimentelor, sa le amestecati sau sa adaugati apa. Un aparat sigur si usor de intretinut Chiar daca procesul de curatare este foarte usor – doar clatiti recipientul cu apa si stergeti cu o carpa – trebuie sa tineti cont ca este un aparat electric. Nu scufundati corpul principal in apa. Veti aprecia cablul de alimentare detasabil care datorita lungimii de 1 metru, nu trebuie sa pozitionati aparatul chiar langa priza electrica. Oala este dotata cu o protectie practica la supraincalzire din motive de siguranta dumneavoastra. FUNCTII Fierberea apei Turnati apa in oala. Asigurati-va ca nivelul apei se afla intre liniile MIN si MAX. Conectati sursa de alimentare. Pentru a gati, rotiti comutatorul spre dreapta. Cand apa a fiert, rotiti comutatorul in pozitia initiala, scoateti fisa si apoi puteti folosi apa clocotita pentru procesare ulterioara. Mai simplu nu se poate. Gatire/Gatire inabusita/Mancare fierbinte Fierbeti apa, apoi puneti taitei sau alte alimente in ea. Inchideti capacul. Apa incepe sa fiarba din nou in cateva minute. Adaugati condimente si amestecati. Dupa gatire, rotiti comutatorul in pozitia initiala OFF, scoateti fisa din priza si scoateti alimentele gatite. Prajirea alimentelor Turnati ulei in oala si rotiti comutatorul in pozitia pentru gatire. Uleiul incepe sa se incalzeasca in cateva secunde. Puneti alimentele in oala, adaugati condimentele necesare si finalizati gatirea alimentelor. Rotiti comutatorul in pozitia initiala, scoateti fisa si apoi scoateti alimentele gatite.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.