Descrierea produsului
Mix per Pasta Frolla 1000 g- Nutrifree Destinat persoanelor cu intoleranta la gluten. Ideal pentru tarte si biscuiti. Produs fara gluten, fara grau, fara lapte Ingrediente : amidon din porumb, amidon din tapioca, faina de orez, faina de porumb, adaosuri: guma xantan.. Poate conţine urme de MUSTAR si SOIA. Valori Nutriţionale (analiză per 100g): Valoare energetică 1495 kj / 352 kcal, grasimi 0.5g, din care grasimi saturati 0.1g, Carbohidrati 83g, din care zahar 1.7g, fibre 2.4g, Proteine 2.6g, sare 0.09g Reteta pentru tarta cu gem fara lactoza. Ingrediente : 200g Mix oer Pasta Frolla Nutrifree, 100g de ulei de floarea soarelui, 100g zahar granulat, 2 Oua mici, coaja rasa de lamaie, faina de pulverizat (50% Faina de orez, 50% Faina extrafina de porumb Nutrifree). Preparare: Intr-un castron cu ajutorul unui mixer electric amestecam toate ingredientele pana la obtinerea a compozitiei omogena. Continuati pe o tabla de patiserie si formati o minge, pulverizand cu faina pentru pulverizat. Acoperiti aluatul si sa tineti in frigider timp de o ora. Intindeti o parte de 2/3 din aluat la o inaltime de cca 5mm, cu pongurile furcii intepati suprafata si cu aceasta foaie captusiti forma pentru tarte. Umpleti cu gem dupa plac, iar cu aluatul ramas formati grila clasica tesuta. Coaceti in cuptor la 180 C timp de cca 10 minute. Masa neta: 1000g, Produs in Italia.
Brand | |
---|---|
EAN |
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.