Product Description
Mix pentru falafel fara gluten cu linte, bio, 150g, Nat-ali
Falafelul consta in galuste facute din linte verde sau naut originare din Orientul Mijlociu. In salata, intr-un sandvis sau insotit de un sos la aperitiv, falafelul este delicatesa sanatoasa!
Ingrediente: Cous cous de porumb-orez* (faina de porumb*, faina de orez alb*, apa), faina de linte verde* (30%), bucati de linte verde* (5%), menta dulce* (2%), coriandru*, patrunjel*, ceapa*, sare de Guérande, usturoi*, piper negru*.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare:
Ingrediente de adaugat: 200ml apa
1 Turnati amestecul de pudra intr-un recipient. Se fierb 200 ml de apa. Amestecati apa clocotita cu preparatul folosind o lingura, apoi lasati compozitia sa se odihneasca 5 minute sub un propop curat.
2 Formati cu mana bilute de aproximativ 3 cm in diametru (≈ 20 bucati) din compozitia obtinuta. Pentru ca galustele sa nu se desfaca la gatit, formati bilutele aplicand o presiune usoara: acest lucru le intareste si le face suprafata mai neteda.
3 Prajiti timp de 6 minute (textura moale) – 8 minute (textura crocanta) – 9 minute (textura extra-crocanta) in ulei de prajit.
4 Bucurati-va de falafel cu legume crude intr-o salata sau ca un sandvis intr-un wrap sau in paine.
Valori nutritionale per 100g (de preparat):
Energie: 535kj / 126 kcal
Grasimi: 0.7g din care saturate 0.1g
Carbohidrati: 23g din care zaharuri 0.8g
Fibre: 3.1g
Proteine: 5.4g
Saruri: 0.53g
Alergeni: Poate contine urme de soia, mustar, sulfiti.
Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat.
Produs certificat ecologic.
Gramaj: 150g
Produs in Franta
Recenzii
Nu există recenzii până acum.