Descrierea produsului
Mix pentru falafel fara gluten, bio, 150g, Nat-ali
Falafelul consta in galuste facute din naut sau fasole originara din Orientul Mijlociu. In salata, intr-un sandvis sau insotit de un sos la aperitiv, falafelul este delicatesa sanatoasa!
Ingrediente: Cous cous de porumb-orez* (faina de porumb*, faina de orez alb*, apa), faina de naut* (30%), bucati de naut* (5%), chimen*, ceapa*, coriandru*, patrunjel*, sare Guérande, usturoi *, piper negru*.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare:
Ingrediente de adaugat: 250ml apa
1. Turnati amestecul de pudra intr-un recipient. Se fierb 250 ml de apa. Amestecati apa clocotita cu preparatul folosind o lingura, apoi lasati compozitia sa se odihneasca 5 minute sub un propop curat.
2. Formati cu mana bilute de aproximativ 3 cm in diametru (≈ 20 bucati) din compozitia obtinuta. Pentru ca galustele sa nu se desfaca la gatit, formati bilutele aplicand o presiune usoara: acest lucru le intareste si le face suprafata mai neteda.
3. Prajiti timp de 6 minute (textura moale) – 8 minute (textura crocanta) – 9 minute (textura extra-crocanta) in ulei de prajit.
4. Bucurati-va de falafel cu legume crude intr-o salata sau ca un sandvis intr-un wrap sau in paine.
Valori nutritionale per 100g (de preparat):
Energie: 562 kj / 133 kcal
Grasimi: 1.5g din care saturate 0.2g
Carbohidrati: 24g din care zaharuri 1.5g
Proteine: 4.5g
Saruri: 0.50g
Alergeni: Poate contine urme de mustar, sulfiti, soia.
Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat.
Produs certificat ecologic.
Gramaj: 150g
Produs in Franta
Recenzii
Nu există recenzii până acum.