Descrierea produsului
O masina de paine pentru toata lumea Doriti sa gatiti paine de casa sau sa preparati si sa serviti micul dejun proaspat si aromat in fiecare dimineata ? ECG PCB815 va satisface aceste cerintele. Datorita ecranului LCD cu iluminare de fundal, aveti posibilitatea sa vizualizati intotdeauna procesele in curs. Panoul de control este intuitiv si cu toti parametrii usor de selectat pentru confort si simplitate maxima in utilizare. Datorita acestui aparat modern veti putea prepara paine in casa, adaptata la gustul dumneavoastra personal – sanatoasa, naturala, fara conservanti sau aditivi. Program pornire intarziata Cuva cu suprafata neaderenta Diversitate mare a functiilor Accesorii: lingura de masurare, recipient de masurare, carlig metalic pentru indepartarea paletelor de mixare Picioare antialunecare pentru o buna stabilitate Lungime cordon alimentare 120 cm Tensiune nominala: 220-240 V ~ 50/60 Hz Functii: Memorie 10 minute In cazul intreruperii alimentarii cu curent de mai putin de 10 minute, programul va continua automat atunci cand alimentarea este restabilita, fara a apasa vreun buton. In cazul in care intreruperea de curent dureaza mai mult, programul nu va fi reluat, iar ecranul va afisa starea implicita. Pastrarea unei temperaturi calde Atunci cand programul de coacere este finalizat, masina de facut paine emite un semnal sonor si trece in modul de mentinere a temperaturii calde timp de 1 ora. Miros proaspat de patiserie Vasul cu o capacitate de 1,6 kg va permite sa pregatiti un numar mare de delicatese dulci si pline de savoare. Indiferent daca esti un mic sau un mare consumator de paine, daca prepari doar pentru tine sau pentru intreaga familie, poti alege dintre 3 dimensiuni de paine si 3 niveluri de rumenire pentru toate poftele si gusturile. Intretinerea si curatarea usoara a cuvei este posibila datorita suprafetei neaderente. Aparatul de paine PCB815 are un panou de control foarte prietenos cu utilizatorul iar designul sau compact este superb pentru a se potrivi in orice bucatarie moderna. Aceasta masina de paine poate devini o parte integranta a casei dvs. si un ajutor indispensabil. Lista de programe Paine (BASIC) Pentru paine alba si mixta, care contine in principal faina pentru paine. Franzela (FRENCH) Pentru paine usoara, coapta din faina fina. De obicei, painea este pufoasa si are o crusta crocanta. Programul nu este potrivit pentru retetele de coacere care necesita unt, margarina sau lapte. Paine integrala de grau (WHOLE WHEAT) Pentru coacerea painii integrale de grau. Aceasta setare are o perioada mai lunga de preincalzire, permitand fainii sa se absoarbe in apa si sa se umfle. Nu recomandam utilizarea pornirii intarziate, care ar putea afecta calitatea finala a painii. Faina din cereale integrale produce de obicei o crusta groasa. Paine dulce, Cozonac (SWEET) Pentru paine cu ingrediente cum ar fi sucuri de fructe, nuca de cocos rasa, stafide, fructe uscate, ciocolata sau zahar adaugat. Datorita unei etape pentru crestere mai lungi, painea va fi usoara si pufoasa. Paine de orez (BUTTER MILK) Amestec de orez fiert cu faina in proportie de 1:1 pentru coacerea painii. Paine fara gluten (GLUTEN FREE) Pentru paine din faina fara gluten si amestec fara gluten pentru coacere. Faina fara gluten necesita mai mult timp pentru absorbtia lichidelor si prezinta de asemenea caracteristici de crestere diferite. Program rapid (SUPER RAPID) Durata pentru framantare, dospit si coacere este mai scurta decat pentru painea obisnuita. Painea este mai densa. Painea rapida se prepara cu praf de copt si bicarbonat de sodiu, care sunt activate de umiditate si caldura. Pentru o paine rapida perfecta, se recomanda asezarea tuturor lichidelor in partea inferioara a vasului si a ingredientelor uscate deasupra. In timpul amestecarii initiale a aluatului de paine ingredientele uscate se pot acumula in colturile tavii si poate fi necesar sa asistam masina la amestecare pentru a preveni aglutinarea fainii. In acest caz, utilizati o spatula din cauciuc. Prajitura (CAKE) Framantarea, dospirea si coacerea ca si in cazul coacerii painii, dar dospirea este cu adaugare de bicarbonat de sodiu sau praf de copt. Framantare (KNEAD) Compozitia care permite un amestec perfect de faina si lichide. Aluat (DOUGH) Acest program poate pregati aluatul de drojdie pentru chifle sau pizza etc., care se va coace in cuptorul obisnuit. Acest program nu contine etapa de coacere. Aluat paste (PASTA DOUGH) Acest program pregateste aluatul pentru paste fainoase. Acest program nu contine etapele de dospit si coacere. Iaurt (YOGURT) Pentru a prepara iaurtul. Gem (JAM) Utilizati acest program pentru a produce gem si marmelada din fructe proaspete. In timpul prepararii nu mariti cantitatea si nu o lasati sa fiarba peste marginea tavii. In cazul in care continutul vasului de preparare a painii depaseste marginile, opriti imediat aparatul si scoateti cu grija tava. Lasati-o sa se raceasca si curatati-o temeinic. Coacerea (BAKE) In cazul in care trebuie sa terminati coacerea painii, deoarece este prea usor sau insuficient rumenita. Acest program nu contine etape de crestere si dospire a aluatului. Program personalizat (HOMEMADE) Apasati butonul HOMEMADE pentru reglarea detaliata personalizata a programului. Prin apasarea repetata a butonului puteti regla numarul de minute din etapele individuale ale programului (framantare, crestere, coacere, mentinere calda). Intervalul de timp pentru fiecare program este listat in tabel. Dimensiuni produs : latime 26.8 cm, adancime 41 cm, inaltime 30.7 cm Greutate: 5 kg
nProduse atractive pentru toata lumea n nPutere nominala de intrare: 850 W n2 palete de mixare pentru o amestecare perfecta nVas mare de framantare, dimensiunea maxima a painii este de 1,6 kg nSetari marime paine (3) si grad rumenire (3) n15 programe prestabilite de preparare precum: iaurt, jem, marmelada, etc nProgram pentru paine fara gluten nFunctie de pastrare la cald 60 minute. nEcran LCD nMemorie in caz de intrerupere a curentului: 10 minute n nProdus nou nGarantie 2 ani nPretul include TVA, transport si taxa verde
Recenzii
Nu există recenzii până acum.