Descrierea produsului
Maia uscata din einkorn bio 100g
Inlocuitorul perfect pentru drojdie, maia din grau Einkorn este alegerea ideala pentru un aluat sanatos si gustos. Faina de einkorn este pusa la fermentat impreuna cu acidul lactic si drojdia (doar prima fermentare, dupa aceasta maia se poate utiliza de la un aluat la altul asa cum este), iar dupa 5-10 zile se formeaza maia. Aceasta este apoi uscata.
Ingrediente: faina integrala de GRAU Einkorn*, culturi starter initiale (acid lactic, drojdie).
*din agricultrua ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1501Kj/ 355Kcal
Grasimi: 2.8g din care saturate 0.42g
Carbohidrati: 67.7g din care zaharuri 0.35g
Proteine: 11.4g
Fibre: 6.6g
Saruri: <0.005g
Mod de folosire: se toarna continutul unui plic in 150ml de apa la temperatura camerei, se omogenizeaza si se lasa sa stea timp de 24 de ore. Maiaua este gata de folosit si se poate pune in orice aluat. Pentru paine, recomandarea este a se folosi 1 plic de maia la 1kg de faina.
Produs in UE
100g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.