Kit preparare Sushi 371gr Saitaku
42,51 lei
Gustul autentic al JAPONIEI!
Produse autentice si sanatoase – un mod usor si distractiv de a aduce delicioasele preparate japoneze in bucataria ta!
Kit-ul de preparare Sushi contine tot ceea ce iti trebuie sa stii despre prepararea unui sushi delicios la tine acasa.
Disponibilitate:In stoc
Descrierea produsului
Pentru incepatori, acesta este cel mai bun mod de a-ti incepe aventura in bucataria traditional japoneza si de a te familiariza cu elementele de baza. Kit-ul contine: orez pentru sushi otet pentru sushi sos de soia alge de mare sushi nori ghimbir marinat pasta de wasabi suport bambus pentru roluire betisoare instructiuni de preparare Pe scurt, cateva indicatii de preparare. Cum se gateste orezul pentru sushi (2-4 portii) Asezati pungile de orez in apa clocotita, in care ati pus putina sare, si fierbeti-le timp de 17 minute. Goliti orezul din pungi si scurgeti-l bine. Se toarna otet de orez pentru sushi peste orez si se lasa sa se raceasca. Cum se prepara rulourile de Sushi Inainte de a citi toate instructiunile de mai jos sau de pe cutie, puteti vizualiza acest video in care puteti vedea exact care sunt pasii pentru prepararea delicioaselor rulouri de sushi. Luati o foaie de Sushi Nori si asezati- o cu partea aspra in sus pe covorasul de bambus. Intindeti un strat subtire de orez gatit peste foaia de Sushi Nori, cat mai uniform posibil, asigurandu-va ca lasati o portiune libera de 1 centimetru, sus si jos, deoarece aveti nevoie sa sigilati ruloul. Intindeti un strat subtire de maioneza peste orez, exact in mijlocul centrul suprafetei. Apoi asezati umplutura aleasa peste orez. Incepeti sa rulati foaia de sushi nori cu atentie si uniform in jurul umpluturii, folosind covorasul de bambus pentru a-i da forma, apasand ferm si indepartandu-l de d -voastra De indata cele doua capete ale algei se intalnesc si ruloul este format, apasati ferm in jos pe covoras pentru a ajuta la pastrarea formei Indepartati covorasul de bambus Folosind un cutit foarte ascutit, taiati ruloul in jumatate. Cutitul trebuie sa fie umed pentru a evita lipirea orezului de acesta Asezati cele doua jumatati una langa alta si taiati-le in 3 lungimi uniforme Asezati rulourile de sushi taiate pe o farfurie si asezonati-le cu wasabi, ghimbir si sos de soia. Pofta buna! Ingrediente: Orez original pentru sushi; Otet din orez (otet din orez 59% (apa, orez), zahar, acid: acid acetic); Sos de soia (soia 26%, apa, zahar, sare, faina de grau, drojdie, conservant: E202); Ghimbir cu indulcitor (ghimbir 58%, apa, sare, otet, acid: acid acetic si acid citric, indulcitor: aspartan si sucraloza); Sushi Nori (alge de mare); Wasabi pasta cu hrean (hrean pulbere 33%, umectant: E420, ulei de porumb, apa, sare, wasabi japonez 5%, amidon modificat din porumb, ulei de mustar, acid: acid citric, curcuma, agent de ingrosare: E415, colorant: E133, Covoras bambus; Betisoare. Valori nutritionale la 100 g produs: 1504 kJ 354 kcal; Grasimi 0,4 g, din care saturate 0,1 g; Carbohidrati 80 g, din care zaharuri 0.2 g, Proteine 6,7 g, Sare 0,01 g.
Brand |
---|
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.