Descrierea produsului
Fulgi Ovaz Ecologici Fara Gluten 250 g Fulgii de ovaz sunt bogati în fibre insolubile, cat și fibre solubile, extrem de benefice sănatatii. O sursă excelenta de nutrienti, fulgii de ovaz au în compozitia lor vitamina E, cat și vitamine esentiale din complexul B. Printre mineralele extrem de benefice din ovaz se numara magneziu, fier, cupru, calciu și zinc. De asemenea, ovazul este o sursă excelenta de proteine. I ngrediente: 100% Fulgi ce Ovaz * Fini fara Gluten * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA Informatii nutritionale/100g Energie…………364kcal/1533kj Grasimi…………8.4g din care grasimi saturate….2g Carbohidrati…..64g din care zahar………3.3g Proteine………..16.8g Fibre ……………13.2g Sare…………….0.13g Recomandari de utilizare: Fulgii de Ovaz pot fi consumati ca atare sau gatiti, in diverse preparate. Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere. Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros. NU CONTIN GLUTEN SAU ALTI ALERGENI! Gramaj: 250g Tara de origine: Danemarca
Brand | |
---|---|
EAN |
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.