Descrierea produsului
Un excelent inlocuitor pentru oua. Egg Compound intareste boiliesurile si le pastreaza o structura buna fara a mai fi nevoie de albumina de ou. Folosirea acestui ingredient va ofera posibilitatea sa adaugati mai multe lichide nutritive pentru a spori atractivitatea boiliesurilor. Analiza tipica: proteine 60-70% grasimi 18-28% cenusa 2-6% umiditate 3-7% fibre 1%. Dozaj recomandat: aproximativ 10-15% din amestecul dvs. depinde de alte ingrediente utilizate (lianti). In boiliesuri ca inlocuitor pentru oule lichide va recomandam sa folositi aproximativ 125g la un kilogram in functie de restul ingredientelor. Pentru a obtine niste boiliesuri mai tari (momelile pentru carlig) va recomandam sa adaugati 20-40g de albus de ou (egg albumen) la un kg de mix uscat. Amestecati impreuna cu restul ingredientelor uscate apoi adaugati lichidele nutritive si aromele. Profil tipic de aminoacizi (100g proteina): Arginina 5.9 Cistina 2.6 Glicina 3.5 Histidina 2.3 Isoleucina 5.1 Leucina 8.5 Lizina 6.8 Metionina 3.6 Fenilalanina 5.5 Theorine 4.6 Trytophan 4.6 Tyrosine 4.1 si Valine 6.4 Cantitate: 1kg
Brand | |
---|---|
Varianta produs |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.