Faina fara gluten Fibrepan pentru prajituri 500gr Farmo

Faina fara gluten Fibrepan pentru prajituri 500gr Farmo

16 vizualizari

19,61 lei

FiberPan Cake – pentru prepararea blatului de tort, pandispan si toate sortimentele de prajituri.

FibrePan este un mix exclusiv fara gluten pentru prepararea painii, blat pentru pizza, focaccia si deserturi.
Pentru cei carora le place sa-si testeze abilitatile in bucatarie, va prezentam gama FibrePan: noul tau partener pentru aventuri in bucatarie, te va ajuta sa creezi retete fantastice fara gluten. Gama include amestecuri de copt pentru paine, paste, prajituri si deserturi.
Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci si sa coci.

Disponibilitate:Stoc epuizat

Descrierea produsului

Faina fara gluten este un tip de faina care nu contine gluten, o proteina care se gaseste in grau, orz, secara si cereale inrudite. Glutenul este cel care confera aluatului elasticitatea si ajuta produsele de copt sa-si mentina forma. Cu toate acestea, pentru persoanele cu boala celiaca, sensibilitate la gluten sau alergie la grau, consumul de gluten poate duce la efecte adverse asupra sanatatii. Ingrediente: amidon de porumb, zahar, sirop de glucoza din porumb pudra, lapte praf degresat, emulgatori: E472b, E477, ingrosatori: E1414, guma de guar, agenti de crestere: carbonat de sodiu, difosfat de sodiu, fibre din seminte de psyllium, aroma. Cantitate neta: 500gr. Tara de origine: Italia. Fara gluten. Poate contine urme de migdale. Alergeni: Contine LAPTE. Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 377kcal 1599kj, Grasimi 1,2g din care acizi grasi saturati 0,7g, Glucide 90g din care zaharuri 46g, Fibre 0,5g, Proteine 1,2g, Sare 0,23g.

Brand

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Faina fara gluten Fibrepan pentru prajituri 500gr Farmo”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SUS