Faina fara gluten Fibrepan 500gr Farmo
19,61 lei
FiberPan Original – pentru prepararea painii si a produselor de patiserie
FibrePan este un mix exclusiv fara gluten pentru prepararea painii, blat pentru pizza, focaccia si deserturi.
Pentru cei carora le place sa-si testeze abilitatile in bucatarie, va prezentam gama FibrePan: noul tau partener pentru aventuri in bucatarie, te va ajuta sa creezi retete fantastice fara gluten. Gama include amestecuri de copt pentru paine, paste, prajituri si deserturi.
Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci si sa coci.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Descrierea produsului
Faina fara gluten este un tip de faina care nu contine gluten, o proteina care se gaseste in grau, orz, secara si cereale inrudite. Glutenul este cel care confera aluatului elasticitatea si ajuta produsele de copt sa-si mentina forma. Cu toate acestea, pentru persoanele cu boala celiaca, sensibilitate la gluten sau alergie la grau, consumul de gluten poate duce la efecte adverse asupra sanatatii. Ingrediente: amidon de grau deglutenizat , amidon de porumb, lapte praf degresat, zahar, fibre din seminte de Psylium, fibre de Cicoare (inulina), ingrosator: guar, E-464, antiaglomerant: carbonat de calciu. – amidonul de grau deglutenizat este obtinut printr-un procedeu particular de transformare care o face fara continut de gluten adaptat persoanelor care sufera de intoleranta la gluten. Cantitate neta: 500gr. Tara de origine: Italia. Fara gluten. Poate contine urme de migdale. Alergeni: Contine LAPTE. Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 351kcal 1490kj, Grasimi 0,6g din care acizi grasi saturati 0,25g, Glucide 81g din care zaharuri 8g, Fibre 6g, Proteine 2,5g, Sare 0,02g. Calciu 250mg – 31% din Cantitatea Zilnica Recomandata
Brand |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.