Descrierea produsului
Faina de sorg fara gluten bio 500g Marchesato
-fara gluten-
Faina de sorg sau faina de soriz cum mai este cunoscuta.
Daca doriti sa incepeti sa pregatiti paine buna de casa fara gluten, alegeti faina de sorg organica de la Marchesato. Aroma sa neutra o face perfecta pentru o varietate de utilizari: nu ar trebui sa lipseasca niciodata din camara daca va place sa pregatiti mancaruri excelente, gustoase si sanatoase, fara gluten. Folositi-o pentru a face aluaturi rustice, dar nu granuloase, asa cum ar fi cu faina integrala macinata grosier. Fara indoiala, este un ingredient de incercat daca nu il cunosti inca. Macinarea fina a fainii de sorg este perfecta pentru amestecuri de prajituri, gogosi, si clatite.
Faina de sorg nu este deloc un ingredient nou, dimpotriva! Este relativ necunoscut deoarece, din punct de vedere istoric, utilizarea sorgului a fost inlocuita cu cea a porumbului. Astazi este un produs care atrage din nou interes datorita caracteristicilor nutritive si organoleptice. Faina de sorg este in mod natural fara gluten. Este un produs bogat in fibre, foarte digerabil.
Foloseste faina de sorg pentru a pregati baza de pandispan pentru deserturile tale: mancarurile fara gluten nu au avut niciodata un gust atat de bun! Este un ingredient cu aroma neutra, asa ca va puteti rasfata cu combinatiile si cu alegerea ingredientelor pentru garnitura. De asemenea, puteti folosi faina de sorg pentru a face crepe gustoase, clatite incredibile sau wrap-uri perfecte. Daca aluatul este foarte hidratat il poti folosi pur. De asemenea, puteti folosi faina de sorg pentru sosuri fara a modifica gustul retetei. Faina de sorg este folosita si pentru a da corp si textura umpluturilor de carne sau pentru a da moliciune umpluturilor de legume.
Ingrediente: faina de sorg* 100%
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1540kj/ 364 Kcal
Grasimi: 4.3g din care saturate 0.9g
Carbohidrati: 68g din care zaharuri 1.4g
Fibre: 6.8g
Proteine: 10g
Saruri: 0.01g
Agricultura UE.
500g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.