Descrierea produsului
Faina de malai Bramata bio 500g
-vegan, fara gluten-
Faina de malai Bramata Biona este o varianta fara gluten a fainii traditionale italiene de porumb grosier. De obicei, aceasta este fiarta si gatita cu unt pentru o garnitura clasica italiana si consumata cu branza stracchino. In Statele Unite, se foloseste mai ales faina de malai Bramata pentru a se prepara paine de porumb, prajituri fara gluten si prajituri fara gluten.
Ingrediente: faina de malai*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1483kj/ 350Kcal
Grasimi: 1.2g din care saturate 0.3g
Carbohidrati: 75g din care zaharuri 0.33g
Fibre: 3.5g
Proteine: 7.7g
Saruri: 0g
Mod de preparare: Aduceti 750ml de apa la punctul de fierbere dupa care reduceti flacara la foc mic. Se toarna treptat 120g de faina de malai si se amesteca constant pana se ingroasa. Gatiti aprox. 30 minute.
Conditii de pastrare: A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Produs certificat ecologic
Gramaj: 500g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.