Descrierea produsului
Fabricat din otel inoxidabil si plastic de inalta calitate Prepara espresso, cafea, cappuccino, caffee latte, espresso macchiato Rasnita integrata pentru boabele de cafea, cu reglare a gradului de macinare Duza profesionala pentru abur in vederea prepararii microspumei din lapte Rezervor mare de apa transparent si detasabil 2800 ml Portafiltru de calitate ⌀ 58 mm Sistem de incalzire Thermoblock Capacitate compartiment cafea 250 g Preparare cafea pentru 1 sau 2 cesti odata Posibilitate de reglare individuala a volumului cafelei in functie de nevoile utilizatorului Functie de incalzire apa, pentru prepararea bauturilor calde Sistem de siguranta la supraincalzire si la suprapresiune PID – sistem electronic de control al temperaturii apei cu precizie ridicata Functie de spalare inversa pentru curatarea cafetierei si a supapei cu trei cai Mod decalcifiere Barometru 30 setari de macinare Material rasnita Otel Inoxidabil Consum de energie 1550 W Presiune pompa 15 bar Lungimea cablului de alimentare 0,9 m Accesorii incluse in pachet: – 1 x tamper – 4 x sita din otel inoxidabil (2x standard / 2x suprapresiune) – 1 x cos din otel inoxidabil pentru spalarea inversa – Ac de curatare – Cana pentru lapte – Perie de curatat Intrati in lumea cafelei Aparatul automat de cafea ETA Baricelo va atrage in secretele prepararii profesionale a cafelei astfel ca veti obtine bautura preferata exact dupa gustul dumneavoastra. Deasemenea, aparatul va ocupa cu mandrie un loc pe blatul din bucatarie. Rasnita integrata pentru boabele de cafea – cu reglare a gradului de macinare – asigura prospetimea maxima, gustul intens si aroma inconfundabila. Folosirea rasnitei este foarte usoara. Dupa ce setati gradul de macinare dorit, introduceti portafiltrul in suport si apasati butonul pentru macinare. Puteti opri macinarea in orice moment apasand din nou butonul. Timpul de macinare poate fi setat in intervalul de 6-30 de secunde . Trebuie doar sa tineti apasat butonul de macinare. Pentru cunoscatori si bautori de cafea Daca vrei cu adevarat sa prepari cafeaua precum un profesionist, doua site standard din otel inoxidabil iti stau la dispozitie – exact ca cele folosite de adevaratii baristi. Dupa ajustarea tuturor parametrilor de intrare, inclusiv a gradului de macinare, a cantitatii si a ratei de tampare, vei fi rasplatit cu un espresso pregatit profesional exact pe placul tau. Cu toate acestea, daca nu sunteti dintre cei care s-ar delecta cu ritualul prepararii cafelei intr-o asemenea masura, puteti folosi in siguranta cele doua site pentru presiune cu fund dublu din otel inoxidabil, cu ajutorul carora un rezultat gustos este garantat aproape fara efort. Poti alege cu usurinta sa prepari 1 sau 2 cani de cafea odata si bineinteles cantitatea preferata. Controlul aparatului este foarte intuitiv. Cafea exact pe gustul tau Pentru prepararea cafelei folositi portafiltrul cu diametrul de 58 mm in care trebuie doar sa introduceti una din sitele incluse si sa macinati. Si ritualul parfumat poate incepe. Sistemul de incalzire Thermoblock de inalta calitate si pompa puternica cu presiune de pana la 15 bari asigura conditii optime pentru prepararea cafelei. Datorita barometrului, veti avea o imagine de ansamblu perfecta asupra presiunii ideale. Temperatura apei este controlata electronic cu mare precizie (PID). Rezervorul de apa este mare, transparent cu un volum generos de 2.800 ml, astfel ca nu vei ramane fara apa chiar daca folosesti functia de incalzire a apei pentru a prepara bauturi calde. O lume cu totul noua se deschide pentru tine atunci cand prepari espresso cu un aparat de cafea cu parghie. ETA Baricelo va macina boabele exact asa cum ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa torni cafeaua in maneta preincalzita, sa apesi uniform cafeaua macinata cu tamperul inclus si spectacolul poate incepe. Experimenteaza modificand gradul de macinare si cantitatea de cafea si pregateste in final un espresso exact pe gustul tau! Pentru iubitorii de specialitati, ETA Baricelo are o duza profesionala de abur pentru prepararea microspumei din lapte. Puteti astfel savura un cappuccino sau un caffee latte in fiecare zi. Fiecare grad conteaza Functia de apa calda se foloseste si pentru incalzirea cestilor, ceea ce este util la prepararea unui espresso lungo cu apa fierbinte. Cu toate acestea, pentru o temperatura corecta a bauturii este important sa incalziti atat portfiltrul cat si ceasca. Lasati cel putin un decilitru de apa sa curga in ceasca inainte de preparare – acest lucru va incalzi atat aparatul de cafea cat si maneta si ceasca, dupa care va puteti bucura de espresso la temperatura potrivita. Si ca sa nu se raceasca, inlocuiti canile din ceramica cu cele cu pereti dubli din sticla borosilicata . Paharele si cestile cu pereti dubli pastreaza temperatura cafelei mult mai mult timp, astfel incat sa te poti bucura de un espresso fierbinte chiar si dupa cateva minute. Echipament profesional Espresso este baza tuturor celorlalte bauturi din cafea. Echipamentul profesional nu trebuie sa lipseasca pentru pregatirea lui. Pentru obtinerea unui espresso perfect este necesar sa exersati un timp mai indelungat. Pe langa echipamente de calitate este importanta si selectia cafelei in sine. Cu aparatul ETA Baricelo iti vei duce cunostintele de preparare a cafelei la un alt nivel.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.