Descrierea produsului
Coaja de Portocala Ecologica/Bio de la Niavis este un ingredient esential pentru adaugarea unei arome naturale si citrice in preparatele tale culinare. Obtinuta din portocale cultivate ecologic din Spania, fara utilizarea pesticidelor sau a altor substante chimice, aceasta coaja de portocala pastreaza toata prospetimea si beneficiile nutritionale ale fructului. Fie ca este folosita in deserturi, bauturi, sosuri sau marinari, coaja de portocala adauga o nota vibranta si dulceaga fiecarui preparat, oferindu-i un gust autentic si rafinat.
Bogatie de antioxidanti: Coaja de portocala este extrem de bogata in antioxidanti, inclusiv vitamina C si flavonoide, care ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ.
Proprietati antiinflamatorii: Coaja de portocala contine compusi cu proprietati antiinflamatorii care pot contribui la reducerea inflamatiilor in organism.
Sanatatea digestiva: Consumul de coaja de portocala poate sprijini sanatatea digestiva prin stimularea productiei de enzime digestive.
Aroma intensa si naturala: Coaja de portocala aduce o aroma intensa, naturala si dulceaga preparatelor, transformandu-le in adevarate delicii.
Beneficii generale:
Intarirea sistemului imunitar:
Continut ridicat de vitamina C: Coaja de portocala contribuie la intarirea sistemului imunitar, protejand organismul impotriva racelilor si infectiilor.
Protectie antioxidanta:
Flavonoide si vitamina C: Antioxidantii din coaja de portocala ajuta la neutralizarea radicalilor liberi si la prevenirea imbatranirii premature a celulelor.
Aroma dulceaga si vibranta:
Imbogatirea preparatelor: Coaja de portocala adauga o nota dulceaga si citrica in diverse preparate, imbunatatind gustul si aroma acestora.
Sanatatea digestiva:
Stimuleaza digestia: Coaja de portocala sprijina digestia prin stimularea productiei de enzime digestive si contribuie la sanatatea tractului gastrointestinal.
Utilizari:
Condiment pentru deserturi:
Ingrediente: Coaja de Portocala Ecologica/Bio.
Mod de utilizare: Adaugati coaja de portocala in prajituri, torturi, biscuiti sau alte deserturi pentru a oferi o aroma citrica si dulceaga.
Aromatizarea bauturilor:
Ingrediente: Coaja de Portocala Ecologica/Bio.
Mod de utilizare: Folositi coaja de portocala pentru a aroma ceaiuri, cocktailuri, limonade sau alte bauturi racoritoare.
Sosuri si marinari:
Ingrediente: Coaja de Portocala Ecologica/Bio.
Mod de utilizare: Adaugati coaja de portocala in sosuri sau marinari pentru carne, peste sau legume pentru a intensifica gustul si a aduce o nota proaspata si dulceaga.
Imbunatatirea preparatelor gatite:
Ingrediente: Coaja de Portocala Ecologica/Bio.
Mod de utilizare: Presarati coaja de portocala peste salate, legume sau chiar preparate gatite pentru a le imbunatati aroma si a le oferi un gust rafinat.
Caracteristici:
100% ecologic: Produsul este obtinut din portocale cultivate ecologic, fara pesticide sau substante chimice.
Fara aditivi: Coaja de portocala este pura, fara adaosuri sau conservanti.
Aroma intensa: Ofera un gust dulceag si vibrant preparatelor culinare.
Versatil: Ideala pentru diverse utilizari culinare, de la deserturi si bauturi la sosuri si marinari.
Ambalaj practic: Punga de 50g este usor de depozitat si pastreaza coaja de portocala proaspata pentru o perioada lunga de timp.
Ingrediente: 100% coaja de portocala* * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA
Informatii nutritionale/100g:Energie…………257.0kcal/1068.0kjGrasimi…………0.8g din care grasimi saturate……0.0gGlucide……….34.9g din care zaharuri……………..23.2gProteine………..4.7gFibre ……………45.6gSare…………….0.03g
Mod de utilizare: se poate adauga la diferite deserturi, aluaturi, bauturi sau sosuri.Acesta este un produs natural, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
PRODUSUL NU CONTINE ALERGENI!
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Gramaj: 50g
Tara de origine: Spania
Brand |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.