Product Description
Ceai Lapacho bio, 50g, Aromandise
Originar din America de Sud, Lapacho este o bautura consumata în toata regiunea care se învecineaza cu Amazonul de secole pentru numeroasele sale virtuti!
Arborele sacru al incasilor, a fost poreclit Tajibo („cel care ucide relele”).
Este alburnul copacului pe care îl infuzam, care ne ofera un ceai de plante aurii cu o aroma aparte. Recoltat din culturi salbatice.
Ingrediente: alburn de Tabebuia impetiginosa.*
* = din agricultura ecologica.
Frunzele sunt stabilizate cu abur, apoi uscate si maruntite.
Mod de preparare: infuzie clasica in apa fierbinte. Se pun 2 lingurite (aprox. 2g) de ceai in 200ml de apa fierbinte (95 grade), si se lasa la infuzat 20 minute.
Decoct: se fierb 8 g de ceai in 750ml apa timp de 5 minute. Se mai lasa apoi la infuzat inca 15 minute.
A se pastra in loc uscat si racoros.
Produs certificat ecologic.
50g
Origine: Argentina.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.