Product Description
Leberk se este un cas de carne, acesta se poate manca usor incalzit, dar si rece cu salata de castraveti sau de ce nu, intr-o chifla proaspata pe post de mezel cu un strop de mustar. Se consuma in sudul Germaniei – zona Bavaria, in Austria si in unele parti ale Elvetiei, si unii ar spune ca e similar cu carnatii din Bologna. Numele sau provine de la cuvantul Laib, care inseamna franzela paine, pentru ca are o forma de paine, insa contine doar carne condimentata si coapta. Se serveste in mod traditional in felii de grosimea unui deget, calde sau reci. Ingrediente: carne de porc 80%, sare de masa iodata (sare de masa, iodat de potasiu), condimente, extract de condimente, dextroza, stabilizator: difosfati, conservant: nitrit de sodiu. Poate contine urme de mustar si telina. Cantitate neta: 200gr. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in 2 zile. Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 250kcal 1036kj, Grasimi 21g din care acizi grasi saturati 9g, Glucide 0.05g din care zaharuri 0.5g, Proteine 14g, Sare 1,4g.
Brand |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.