Descrierea produsului
Budinca de capsuni fara gluten Bio – 100 g Avand o aroma deosebita , budinca de capsuni este un desert des folosit in bucataria vegana. Mod de utilizare: Pentru 4 portii, este nevoie de 500ml de lapte sau diferite bauturi vegetale (orez, soia, migdale) si 40g de budinca pudra. Cele 40g de pudra se dizolva in 100ml de lapte rece. In laptele ramas (400ml) se adauga 2 linguri de zahar sau inlocuitor al acestuia (aprox 40g ) si se pune la fiert. Amestecul de budinca si lapte rece se adauga in laptele fierbinte si se amesteca continuu aprox 2 minute. Se toarna in boluri si se lasa la racit. Ingrediente : amidon de porumb*, capsuni uscate ( 6% )*, pulbere de sfecla rosie*, aroma naturala de capsuni* * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA Tara de origine: Cehia Prezentare: 100 g
Brand | |
---|---|
EAN |
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.