Descrierea produsului
Budinca de caise Bio fara gluten – 100 g Avand o aroma deosebita, budinca de caise este un desert des folosit in bucataria vegana. Mod de utilizare: Pentru 4 portii, este nevoie de 500 ml de lapte sau diferite bauturi vegetale (orez, soia, migdale) si 40 g de budinca pudra. Cele 40 g de pudra se dizolva in 100 ml de lapte rece. In laptele ramas (400 ml) se adauga 2 linguri de zahar sau inlocuitor al acestuia (aprox 40 g ) si se pune la fiert. Amestecul de budinca si lapte rece se adauga in laptele fierbinte si se amesteca continuu aprox 2 minute. Se toarna in boluri si se lasa la racit. Ingrediente : Amidon de porumb*, caise uscate ( 8% ) *, aroma naturala * * INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA. Informatii nutritionale: Pentru 100 g: Energie…………1480.0kj/349.0kcal Grasimi…………0.5g din care grasimi saturate……0.1g Glucide………86.0g din care zahar……………..5.9g Proteine………..0.5g Fibre ……………0g Sare…………….0.02g Prezentare : 100 g
Brand | |
---|---|
EAN |
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.