Descrierea produsului
Biscuiti cu ciocolata fara gluten bio 100g Obio
Biscuiti bio fara gluten, deliciosi si satiosi.
Ingrediente: faina de hrisca 28%, grasimi vegetale nehidrogenate* (ulei de floarea soarelui*, unt de cacao*, apa, emulsifiant: lecitina de floarea soarelui*, acid citric), OUA*, faina de porumb*, ciocolata neagra* 8% (masa de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao* -continut de cacao minim 60%-, extract de vanilie*), cacao pudra* 2.8%, aroma naturala de vanilie*.
*din agricultura ecologica
Fara agenti de crestere.
Poate contine urme de lapte, nuci.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1842 kj / 442 kcal
Grasimi: 22g
din care acizi grasi saturati: 6,4g
Glucide: 53g
din care zaharuri: 24g
Proteine: 7,2g
Sare: 0,05g
Produs certificat ecologic
Fabricat in Cehia
100g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.