Descrierea produsului
3 moduri de functionare automate: – spumare lapte cu incalzire (capacitate maxima 150 ml, timp de preparare 150–290 s) – spumare lapte fara incalzire (capacitate maxima 150 ml, timp de preparare 120 s) – incalzire lapte fara spumare (capacitate maxima 300 ml, timp de preparare 200–450 s) – Capac transparent pentru o imagine de ansamblu perfecta a procesului de preparare a bauturilor – Recipient rotativ la 360 ° pentru lapte – Recipient detasabil pentru curatare si spalare usoara (in masina de spalat vase) – Mod automat standby (asteptare) – daca apasati orice buton in timp ce scoateti recipientul de pe baza, aparatul pentru spumare va ramane in modul standby (asteptare). Indicatoarele luminoase albastru si rosu vor lumina simultan intermitent timp de 5 secunde. – Maner ergonomic, izolat termic – Tensiune nominala: 220-240 V ~ 50/60 Hz SFATURI SI TRUCURI Urmatoarele sfaturi va vor ajuta sa preparati o spuma de lapte delicioasa. – Atunci cand aparatul pentru spumarea laptelui functioneaza, este necesar sa pregatiti imediat cafea sau ciocolata calda. – Pentru producerea de spuma de lapte, cel mai bine este sa utilizati lapte integral (cu un continut de grasime mai mare de 3%). – Acest aparat pentru spumare poate prepara spuma din lapte rece. Cu toate acestea, in timpul functionarii, aparatul emite o cantitate mica de caldura, datorita careia laptele spumat nu va fi la fel de rece ca inainte. – Laptele poate fi incalzit la o temperatura de maximum 60-70 °C, ceea ce reprezinta intervalul ideal de temperatura pentru prepararea cafelei. – Aparatul pentru spumare si atasamentele acestuia sunt relativ mici. Prin urmare, este necesar sa depozitati aparatul intr‑un loc sigur pentru a preveni pierderea acestuia sau periclitarea sanatatii copiilor. – Aparatul pentru spumare trebuie curatat imediat dupa fiecare utilizare. Utilizati o laveta uscata pentru a sterge spuma. Cafeaua delicioasa cu spuma de lapte cremoasa nu trebuie sa ramana doar un vis frumos. Incercati NM 2255 Latte Art spumantul de lapte marca ECG si va puteti prepara o delicatesa de cafea in fiecare zi. Pregatirea in sine este foarte usoara datorita unui mecanism de control simplu. Puteti utiliza 3 moduri de functionare si anume spumarea laptelui cu incalzire (max. 150 ml), spumarea laptelui fara incalzire (max. 150 ml) si incalzirea laptelui fara spumare (max. 200 ml). Indicatorul luminos va informeaza asupra starii de incalzire. In plus fata de spuma de lapte din latte puteti spuma ciocolata calda si o gama intreaga de alte bauturi, chiar si reci . Temperatura maxima recomandata a laptelui / spumei este de 65 ° C. Prepararea ciocolatei calde: – Puneti in recipient 300 ml de lapte integral si 60 g din tableta de ciocolata. – Apasati si tineti apasat butonul pentru spumarea laptelui cald pana cand se aprinde indicatorul luminos rosu. – De indata ce telul incepe sa se roteasca, panoul de incalzire incepe sa creasca temperatura pana cand indicatorul rosu lumineaza intermitent. Indicatorul va lumina intermitent timp de 5 secunde. – Ridicati recipientul si indicatorul rosu se va stinge. – Dupa ce ati terminat agitarea, turnati ciocolata calda intr o ceasca. Dimensiuni produs Dimensiuni ambalaj Latime 175 (mm) Latime 180 (mm) Adancime 135 (mm) Adancime 160 (mm) Inaltime 242 (mm) Inaltime 260 (mm) Greutate 1,17 (kg) Greutate 1,2 (kg)
Potrivit pentru prepararea de Latte, Cappuccino, Frappe, ciocolata fierbinte si alte bauturi cu lapte cald
Putere nominala de intrare 550 W
Capacitatea de incalzire a laptelui 300 ml
Capacitatea de spumare a laptelui 150 ml
Functie CHOCCO – potrivita pentru prepararea de ciocolata fierbinte
Mod de preparare: cald sau rece
Baza de incalzire cu tehnologie magnetica
Lumini indicatoare pentru mod cald / rece
Temperatura maxima pentru lapte / spuma: 65 ° (+/- 5 °C )
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.