Product Description
Prelungeste de 5 ori timpul de pastrare a alimentelor Potrivit si pentru gatit sous-vide, marinare etc. Aspira aerul din punga de ambalare si o sigileaza (etanseaza) pentru a crea un vid Putere 100 W Cutit de taiat folia integrat Timp de etansare: 6-18 secunde Suport practic pentru rola de vidat Functir PULSE – setarea intensitatii vidului Oprire automata după 5 minute de inactivitate Moduri separate pentru aspirarea alimentelor uscate si umede Functie de vid extern (extractia aerului din recipiente) Presiune vidare 0,6-0,7 bar Viteza compresor 7-9 litri /min Latimea folie de vidare 30 cm Grosimea foliei de vidare pana la 2,5 mm Design modern si durabil in timp Banda de etansare 4 mm latime Cablu de alimentare detasabil 1,2 m Tensiune nominala 220-240 V (50 Hz) Indicator luminos de alimentare Pachetul include 5 pungi (dimensiuni 20 x 30 cm, grosime 0,18 mm) Aparatul de vidat de la ECG este un accesoriu perfect in bucatarie, cu un design elegant si o utilizare usoara. ECG VacuFresh scoate aerul din punga cu alimente pentru a ajuta la mentinerea prospetimii acestora, prelungind astfel de 5 ori timpul de pastrare. Un asemenea dipozitiv iti permite cumpararea de alimente in cantitati mai mari, pe care le poti sigila si congela pentru a preveni risipa. Sigilarea cu vacuum a alimentelor reduce cantitatea de oxigen din pachet, in acest fel prevenind dezvoltarea bacteriilor care cauzeaza alterarea alimentelor. In plus, vidarea alimentelor le protejeaza de deshidratare si economiseste spatiu de depozitare, deoarece pachetele vidate ocupa mai putin loc in congelator sau in frigider. Pachetul contine 5 pungi pentru vidat si ulterior se pot achizitiona separat seturi de 50 de pungi. DESCRIEREA PANOULUI DE CONTROL DRY (hrana uscata) – utilizati acest buton pentru a sigila in vid alimentele uscate. PULSE (intensitatea vidului) – butonul este utilizat pentru a extrage manual aerul din punga. Aparatul va evacua aerul atata timp ce tineti apasat butonul. MOIST (Alimente cu umiditate ridicata) – apasati acest buton pentru a sigila in vid alimentele umede. SEAL (sudura) – apasati acest buton pentru a crea o etansare (fara extragerea aerului). CANISTRE (Aspirare externa) – apasati acest buton pentru a aspira aerul din recipient. Pentru acest tip de aspirare, trebuie sa utilizati un furtun de aspirare si cutii de aspirare speciale, care nu sunt incluse in pachet. CANCEL (Anularea programului setat sau pornirea din nou a aparatului) – apasati butonul pentru a opri extractia/aspirarea in curs. Gatiti precum in bucatariile restaurantelor de lux Metoda de gatire a alimentelor in vid este cunoscuta sub numele de Sous-Vide, iar pana de curand era folosita in principal in restaurantele de lux. In prezent puteti prepara astfel si acasa. Cu tehnica sous vide se gatesc la o temperatura constanta alimente care au fost deja ambalate in vid. Termenul francez „sous vide” inseamna literal „sub vid”. Carnea, pestele si legumele sunt toate potrivite pentru aceasta metoda specifica de gatit. Mancarea nu se poate arde sau gati excesiv si aveti control complet asupra timpului de preparare. Veti fi rasplatit cu mancare foarte frageda, suculenta si plina de aroma si nutrienti. Pachetul include 5 pungi de vacuum cu dimensiunile de 20 x 30 cm Economiseste bani pe termen lung si evita risipa de alimente !
Recenzii
Nu există recenzii până acum.