Descrierea produsului
Putere 1500 W Capacitatea vasului pentru gatit 2,9 L Functii 8 in 1: Fondue, Fierbere, Gatit cu aburi, Gatit, Prajire, Prajire intensa, Coacere, Gatit pe grill Controlul temperaturii de la 80 la 240 ° C Oala detasabila cu suprafata neaderenta Accesorii: Set 6 furculite, fondue, Gratar pentru gatit cu abur, Cos de prajire intensa Temperatura reglabila Control al temperaturii Incalzire 3D – mancarea este preparata în mod uniform si nu trebuie sa amesteci ingredientele Atentionare sonora Indicator de functionare luminos, Vas detasabil anti-lipire (non-stick), Capac transparent, Picioare antialunecare, Cablu de alimentare 115 cm, detasabil. Acest aparat este destinat uzului casnic si zonelor similare, incluzând: – chicinete în magazine, birouri si alte locuri de munca – de catre oaspeti în hoteluri, moteluri si alte zone rezidentiale – în unitatile de cazare care includ mic dejun 8 aparate de bucatarie pot fi inlocuite cu dispozitivul multifunctional ECG MH 158 . Acest ajutor va va economisi mult spatiu. In loc de tigaie, oale, friteuza si multe altele, te poti descurca avand un singur aparat. Cu siguranta nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie moderna. Caracteristica dominanta a partii frontale este selectorul rotativ care va permite sa setati cu usurinta temperatura dorita. Panoul de control include si o legenda cu programele, astfel incat sa stiti rapid ce program sa utilizati pentru un anumit fel de mancare. Gatire la abur, prajire si multe alte optiuni Oala multifunctionala de la ECG ofera o gama larga de optiuni pentru gatirea alimentelor. Puteti alege gatitul clasic, prajirea, prepararea la gratar, coacerea, gatirea la abur sau prepararea de fondue. Datorita capacitatii recipientului de 5 litri , puteti pregati un festin pentru intreaga familie. Consumul de ulei la prajire este de 2,9 litri. In functie de felul de mancare dorit, temperatura poate fi reglata in intervalul de la 80 la 240 °C. Cu oala multifunctionala ECG puteti gati carne, legume, orez, peste si multe alte feluri de mancare. Reglarea termostatului permite setarea temperaturii de functionare. Temperaturile mentionate aici sunt doar aproximative, daca este necesar, puteti utiliza temperaturi mai mici sau mai mari. Off: Oprit Incalzire (Fondue): 80-100 ° C Fierbere: 120-140 ° C Prepararea cu aburi: 200-240 ° C Gatit: 200-240 ° C Prajire: 180-220 ° C Prajire intensa: 180-220 ° C Coacere: 180-220 ° C Pregatire pe gratar: 220-240 ° C Setari de temperatura: de la 80 °C la 240 °C Accesorii de nepretuit Nu numai meniul de programe este bogat, dar si numeroasele accesorii care va vor face mult mai usoara prepararea mancarurilor. Pentru fondue, pachetul include 6 furculite speciale. Deasemenea este inclus un gratar dar si un cos de prajit pentru cartofi. Vasul interior – cu strat antiaderent – este detasabil si prin urmare este foarte usor de curatat. Vei avea intotdeauna o imagine de ansamblu asupra intregului proces de gatire datorita capacului transparent. Picioarele anti-alunecare asigura o buna stabilitate pe blatul de lucru. Pofta buna !
Recenzii
Nu există recenzii până acum.