Descrierea produsului
Amidon de Tapioca Bio – 250 g Proprietati : – Amidonul de Tapioca, obtinut din radacinile plantei de manioc, cu o consistenta fina, a unei pudre albe, inlocuieste cu usurinta amidonul de porumb; – se foloseste ca aditiv la prepararea painii, a deserturilor si cremelor vegane. Mod de utilizare: Pentru paine, se recomanda folosirea in raport de 1/5 amidon de tapioca la 4/5 faina. Pentru patiserie, se recomanda folosirea in raport de 1/3 amidon de tapioca la 2/3 faina. Pentru ingrosarea supelor, cremelor sau la pentru prepararea deserturilor, se recomanda diluarea intr-un lichid rece inainte de incorporarea in preparat. Ingrediente: 100% amidon de tapioca* *Ingredient provenit din agricultura ecologica. Informatii nutritionale: Energie………… 1498.0kj/358.0kcal Grasimi…………0.02g din care grasimi saturate ……0.01g Glucide………88.7g din care zaharuri ……………….3.4g Fibre …………….0.9g Proteine…………0.2g Sare……………..0.01g Prezentare: 250 g
Brand | |
---|---|
EAN |
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.