Plata in rate fara dobanda
eSell_plata_in_rate_dobanda_zero_
          Pe lângă metodele de plată uzuale, oferim clienților titulari de carduri de credit emise de către Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Garanti Bank și Alpha Bank, posibilitatea de a achiziționa produsele dorite în RATE EGALE, FĂRĂ DOBÂNDĂ.

 

          Dacă sunteți deținătorului unui asemenea card de credit, emis de către una dintre băncile noastre partenere, enumerate mai sus, aveți posibilitatea de a alege să plătiți contravaloarea produselor achiziționate de pe www.esell.ro, în rate egale, fără dobândă. Aveți posibilitatea de a alege numărul de rate, în funcție de planurile dumneavoastră. Puteți opta să plătiți în 2, 3, 4, 5 sau 6 rate lunare egale. Nu aveți niciun cost suplimentar. Veți achita contravaloarea produselor achiziționate, la prețul afișat pe www.esell.ro, fără niciun cost suplimentar.

 

Pentru a cumpăra în rate fără dobândă, este necesar să parcurgeți următorii pași:

  1. În pagina de finalizare a comenzii alegeți metoda de plată – ”Plata online (card bancar);
  2. Veți fi redirecționați automat către pagina de plăți Netopia Payments – procesatorul autorizat de plăți cu cardul;
  3. Introduceți numărul cardului dumneavoastră;
  4. Dacă sunteți beneficiarul unui card de credit emis de către una dintre băncile noastre partenere, acesta va fi recunoscut automat și vi se vor afișa opțiunile prin care puteți alege numărul de rate;
  5.  Finalizați plata;
  6. După confirmarea plății, vom expedia produsul în termenul de livrare afișat pe www.esell.ro, iar dumneavoastră veți achita la bancă ratele lunare, fără niciun cost suplimentar (dobândă 0%).

Dacă încă nu sunteți posesorul unui card de credit, regăsiți mai jos detalii despre beneficiile acestora și informații despre procedurile necesare pentru accesarea unui asemenea card:

  1. Cardul Star BT emis de Banca Transilvania. Mai multe detalii AICI.
  2. Card Avantaj emis de Credit Europe Bank. Mai multe detalii AICI.
  3. Bonus Card emis de Garanti Bank. Mai multe detalii AICI.
  4. Cardurile de cumpărături emise de Alpha Bank. Mai multe detalii AICI.

Indiferent de metoda de plată aleasă de dumneavoastră, suntem bucuroși să putem oferi clienților noștri produse de calitate, la prețuri corecte!

Vă așteptăm la cumpărături!

SUS