Descrierea produsului
Orezul rosu este cultivat in putine zone ale Europei, bogat in vitamine si saruri minerale, in fibre. Bobul e mediu lung, de culoare rosie intensa, aproape inchisa la culoare. Parfumul e intens si aromat, iar gustul aproape dulce. Este optim ca ingredient pentru salate, dar se poate combina foarte bine si cu un sos pe baza de peste. Principalele calitati sau varietati de orez rosu sunt:- orez rosu integral
- orez rosu integral biologic
- orez rosu de Camargue
- orez rosu Thay integral, din Thailandia
- Orez rosu Java integral, din Indonezia
In Italia este cultivat, in principal in Campia Padului, iar in Franta este cultivat in Regiunea Camargue.
VALOARE ENERGETICA pe 100g de produs: 375 kcal. VALORI NUTRITIONALE pe 100g de produs : • Grasimi 0,3 g • Carbohidrati 80,7 g • Proteine 8,9 g. Timp de coacere: 40 de minute. Cantitate: 500g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.